Φουλάρει για τον τίτλο η Λίβερπουλ... (VIDEO)

23:56 26/3/2014 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE-31η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: 2-1
Γήπεδο: Άνφιλντ

Λίθερπουλ έτοιμη για μεγάλα πράγματα φέτος. Οι «κόκκινοι» κέρδισαν με2-1 τη Σάντερλαντ, μείωσαν στον πόντο τη διαφορά τους από την Τσέλσι και φουλάρουν για τον τίτλο.

Το πρώτο μέρος ήταν πολύ κακό κι όμως η Λίβερπουλ κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 39ο λεπτό με τρομερή εκτέλεση φάουλ του Στίβεν Τζέραρντ στο 29ο λεπτό.

Οι «κόκκινοι» μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και στο 48ο λεπτό ο Στάριτζ έκανε

όμορφη ενέργεια και με σουτ έγραψε το 2-0. Η Σάντερλαντ κατάφερε να μειώσει με κεφαλιά του Κι στο 76ο λεπτό αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει κάτι άλλο από εκεί και πέρα.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μινιολέ, Φλάναγκαν, Τζόνσο, Σκρτελ, Άγκερ, Τζέραρντ, Άλεν, Χέντερσον, Κουτίνιο, Σουάρες, Στάριτζ (77' Στέρλινγκ)

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Μανόνε, Μπάρντσλεϊ, Ντοσένα (83' Κόλμπακ), Μπράουν, Ο'Σέι, Βεργίνι, Κάτερμολ, Μπρίντκατ, Τζιακερίνι (61' Κι), Άλτιντορ, Γουίκαμ (61' Τζόννσον)

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΧΑΛ: 2-1
Γήπεδο: Άμπτον Παρκ

Κλείδωσε την παραμονή της η Γουέστ Χαμ, καθώς κέρδισε με 2-1 τη Χαλ.

Στο 20ο λεπτό ο Ντιαμέ πλάσαρε όμορφα τον ΜακΓκρέγκορ, αλλά η άμυνα της Χαλ έκοψε πάνω στη γραμμή ενώ στο κίπερ της Χαλ έκανε πέναλτι και αποβλήθηκε με αποτέλεσμα ο Νόουμπλ να κάνει το 1-0 για τη Γουέστ Χαμ από τα 11 μέτρα. Στο 45+3' ο Άντριαν σταμάτησε το σουτ του Φιγκερόα.

Η Χαλ μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 48ο λεπτό ο Χάντλστοουν έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στον Γέλαβιτς κι άλλαξε πορεία και το 1-1 ήταν γεγονός. Ωστόσο στο 54ο λεπτό η Γουέστ Χαμ πήρε ξανά το προβάδισμα με το αυτογκόλ του Τσέστερ και το κράτησε ως το τέλος.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Άντριαν, ΜακΚάρτνεϊ, Νόλαν, Τόμκινς, Κάρολ, Τέιλορ, Νόμπλε, Κόλινς (9' Τζόνσον), Ντεμέλ, Ντιαμέ (69'Τζ.Κόουλ), Ντάουνινγκ

ΧΑΛ: ΜακΓκρέγκορ, Φιγκερόα (59' Ροσενόρ), Μπρους (25' Χάρπερ), Τσέστερ, Ντέιβις, Μέιλερ, Χάντλεστοουν, Λίβερμορ, Γέλαβιτς (82' Σαγκμπό), Λονγκ, Ελμοχαμάντι

Keywords
Τυχαία Θέματα