Σταθόπουλος: «Θέμα χρόνου η επιστροφή στη Super League»

Θέμα χρόνου αποτελεί η επιστροφή του Απόλλωνα Σμύρνης στη Super League ο σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Στάθης Σταθόπουλος σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» μίλησε στον Sentra 103.3 για την προσπάθεια που γίνεται στους «κυανόλευκους» να επιστρέψει στις μεγάλες κατηγορίες, μια και φέτος αποτελούν το φαβορί για την άνοδο, τους φίλους της ομάδας, τα προβλήματα που υπάρχουν στη Football League 2,

ενώ έδωσε τις ευχές του για ένα πρωτάθλημα χωρίς βία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στάθη Σταθόπουλο στον Sentra 103.3:

Για το πώς αισθάνεται που ηγείται μιας ομάδας όπως ο Απόλλωνας: «Ο σύλλογος φέτος συμπληρώνει τα 120 χρόνια ζωής του, είναι μια ομάδα με δυναμική και είναι τιμή για κάποιον να δουλεύει σε αυτή. Είναι γεγονός πως, όταν δεν είσαι σε υψηλό επίπεδο, θέλεις να είσαι σε ομάδα με τα στοιχεία που έχει ο Απόλλωνας».

Για το πόσα χρόνια απουσιάζει ο Απόλλωνας από τις μεγάλες κατηγορίες: «Είναι πάνω από δέκα χρόνια που απουσιάζει. Πριν από δύο χρόνια ήταν στο ερασιτεχνικό και τώρα τα τελευταία δύο χρόνια με την παρουσία του μεγαλομετόχου, του κυρίου Βελλή, γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια. Ας ελπίσουμε ότι φέτος τα πράγματα θα έρθουν πολύ καλά για την ομάδα μας έτσι ώστε να φύγει από μια κατηγορία η οποία δεν της αξίζει».

Για το αν πιστεύει ότι ο Απόλλωνας μπορεί να επιστρέψει στη Super League: «Ο Απόλλωνας είναι μια ομάδα που έχει πλέον σταθερή ανοδική πορεία και, νομίζω, είναι θέμα χρόνου να γυρίσει στις υψηλές κατηγορίες. Το λέω αυτό διότι οι συνθήκες που λειτουργεί ο σύλλογος αυτή τη στιγμή εκφράζουν μόνο ομάδες υψηλού επιπέδου».

Για τους οπαδούς της ομάδας και το πόσο πιστοί είναι στο σύλλογο: «Έχει διαφορετικούς οπαδούς, που εκδηλώνονται με πολύ διαφορετικό τρόπο απ' ό,τι οι οπαδοί άλλων ομάδων. Υπάρχει μια συμπαράσταση και ιδιαίτερα φέτος καταφέραμε στο δεύτερο παιχνίδι Κυπέλλου που δώσαμε να έρθουν περίπου 1.000 άτομα και αυτό είναι πολύ σημαντικό γεγονός για την ομάδα μας».

Για το αν ξεκινά σαν φαβορί στον όμιλο: «Δεν μπορούμε να κρυφτούμε ότι ο στόχος μας είναι να φύγουμε από την κατηγορία αυτή, γι' αυτό δημιουργήθηκε αυτή η ομάδα με αυτό το υλικό, για να φέρει την ομάδα ψηλά. Είναι κάτι που το έχουμε πει από όταν ξεκινήσαμε, τον Ιούνιο μήνα, και όχι τώρα».

Για το αν το πρωτάθλημα που ξεκινά θα τελειώσει κιόλας: «Το θέμα είναι πώς θα εξασφαλιστεί να παραμείνουν οι ομάδες μέχρι το τέλος. Γιατί ήδη είναι ένα πρωτάθλημα περίεργο, εγώ πρώτη φορά συμμετέχω σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα επαγγελματικό με έντεκα ομάδες. Είναι πολύ περίεργο, πολύ δύσκολο κι ομολογώ ότι δεν ξέρω από τώρα τι μπορεί να συμβεί, είτε βαθμολογικά είτε βάσει δυναμικού και το κυριότερο είναι πώς θα παραμείνουν όλες αυτές οι ομάδες.

Η αλλοίωση πρωταθλήματος μπορεί να συμβεί εάν κάποιες αποχωρήσουν, ενώ θα έχουν κόψει βαθμούς από τις υπόλοιπες ομάδες. Αυτό θα είναι πολύ πιο έντονο φέτος, διότι από πέρυσι έχουμε το φαινόμενο να έχουν αποχωρήσει ομάδες από το πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας. Νομίζω ένα μέλημα της

Keywords
Τυχαία Θέματα