Το χόρτο... παιδιά!

Παιχνίδι της αγωνιστικής από όλες τις απόψεις είναι το αυριανό ματς του Αστέρα με τον Ολυμπιακό στην Τρίπολη. Και για τους γηπεδούχους και για τους πρωταθλητές...

Οι μεν θέλουν και για λόγους γοήτρου, αλλά και βαθμολογικούς να κάνουν κάτι καλό απέναντι στην καλύτερη Ελληνική ομάδα, ενώ οι δε μετά το διπλό στην Μασσαλία και την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό βλέπουν μόνο νίκη για να μην μείνουν και άλλο πίσω στην διεκδίκηση του τίτλου.

Κάποιο «πουλάκι» λοιπόν, που πετάει συχνά-πυκνά πάνω από το γήπεδο

του Αστέρα μου έλεγε χθες ότι έχει καιρό να δει κουρευτικές μηχανές στο γήπεδο! Ναι, ναι... Ενόψει του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό οι άνθρωποι του Αστέρα έχουν αφήσει λίγο περισσότερο από το κανονικό το ύψος του χόρτου, ευελπιστώντας να κάνουν ακόμα δυσκολότερη την ζωή των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού!

Λέτε να το καταφέρουν; Επίσης για το ίδιο ματς και λίγο πριν την σέντρα ο εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα Γιάννης Καυμενάκης θα ανακοινώσει στους ποδοσφαιριστές του και το ύψος του πριμ που θα δώσει σε περίπτωση νίκης απέναντι στους πρωταθλητές το οποίο θα είναι εξαψήφιο...

Όσο για τους πρωταθλητές με αρχηγό αποστολής τον Μαρινάκη, που θα δει μάλιστα όπως και πέρυσι το ματς από την εξέδρα των φίλων του Ολυμπιακού, θέλουν να συνεχίσουν την εξαιρετική παράδοση που έχουν φτιάξει με αντίπαλο τους Αρκάδες στα χρόνια που ο Αστέρας είναι στην μεγάλη κατηγορία.

Keywords
Τυχαία Θέματα