«Πόσο μεγάλο είναι του... Ροναλντίνιο;»

11:50 26/11/2011 - Πηγή: AEK365

Συζητήσεις εξακολουθεί να προκαλεί στην Βραζιλία και όχι μόνο η δημοσιοποίηση βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ο Ροναλντίνιο να αυνανίζεται. Ο προπονητής της Φλαμένγκο, Βάντερλεϊ Λουξεμπούργκο, δέχτηκε καταιγισμό ερωτήσεων για το θέμα με τον ίδιο να ρωτά με την σειρά του για το μέγεθος... όχι του βίντεο.

Σε δηλώσεις του ο Λουξεμπούργκο, με εμφανή διάθεση για χιούμορ, τόνισε: "Αυτό είναι ένα ιδιαίτερο πρόβλημα του Ροναλντίνιο.

Δεν μπορώ να ελέγξω τι κάνει ο κάθε παίκτης μου στον υπολογιστή του όταν μάλιστα δεν βρίσκεται στην αποστολή αλλά στο σπίτι του. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να απομακρυνθώ πριν... εκραγεί. Έχω όμως μια ερώτηση για εσάς. Ποιος είδε το βίντεο του Ροναλντίνιο; Πόσο μεγάλο είναι;".

Πάντως Ροναλντίνιο και Φλαμένγκο αντιμετωπίζουν λίγο πιο σοβαρά το όλο θέμα με τον Βραζιλιάνο να καταθέτει αγωγή για παραβίαση της ιδιωτικής του ζωής με την ομάδα να του συμπαραστέκεται και τον νομικό εκπρόσωπο της Φλαμένγκο, Ραφαέλ ντε Πίρο να δηλώνει: "Ο Ροναλντίνιο μας το ζήτησε και εμείς προχωρήσαμε στις απαιτούμενες ενέργειες. Είναι το θύμα σε αυτή την υπόθεση και ο σύλλογος θέλει να τον υπερασπιστεί. Όλα δείχνουν πως πρόκειται για μια σκευωρία. Ακόμη όμως και αν δεν ήταν κάτι τέτοιο, πρόκειται για την δημοσιοποίηση μιας προσωπικής του στιγμής που πλήττει την τιμή και την εικόνα του παίκτη, αλλά ασφαλώς και τον σύλλογο μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα