Πετράκης: «Πρωτάθλημα με ποιότητα και χωρίς βία»

Να γίνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα με ποιότητα και χωρίς βία ευχήθηκε ο Γιάννης Πετράκης, που τόνισε παράλληλα ότι ο ΑΟΧ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση εν όψει του αγώνα με τον Πανηλειακό στον Πύργο για την πρεμιέρα της football league 2.

Ο τεχνικός των «μπλε» με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα athlitiko.gr μίλησε για το ματς με τον Πανηλειακό, ενώ έδωσε τις ευχές του για το νέο πρωτάθλημα

της football league 2:

Για το ματς με τον Πανηλειακό: «Είναι ένα δύσκολο ματς για εμάς. Παίζουμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, που την είδαμε και στο κύπελλο. Εμείς έχουμε κάνει πολύ καλή προσπάθεια όλο αυτόν τον καιρό της προετοιμασίας και είμαστε σε καλή κατάσταση. Προσδοκούμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, μέσα από την καλή απόδοσή μας. Και η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα για εμάς…»

Για το ξεκίνημα του νέου πρωταθλήματος: «Επιτέλους μπαίνουμε στη διαδικασία να ξεκινήσουμε. Εύχομαι καλό πρωτάθλημα, χωρίς βία και με ποιότητα. Θα πρέπει επίσης η κατηγορία να υποστηριχθεί από όλους. Να μην είναι ο τελευταίος τροχός της άμαξας. Υπάρχουν ιστορικές ομάδες που παίζουν σε αυτήν. Χρειάζεται βοήθεια και ενδιαφέρον από την πολιτεία, τον ΟΠΑΠ, από όλους τους εμπλεκόμενους».

Στο μεταξύ, η 19μελης αποστολή του ΑΟΧ για τον αγώνα με τον Πανηλειακό αναχωρεί ακτοπλοϊκώς το βράδυ της Παρασκευής (25/11) για την Αθήνα και έπειτα οδικώς για τον Πύργο. Εκτός αυτής έμειναν ο τραυματίας Αλέξης Σελινιωτάκης και ο Ευρυπίδης Τσιμπανάκος που ταλαιπωρούταν από ίωση. Την αποστολή αποτελούν οι: Καλογεράκης, Μπακάκης, Τζανάκης, Μποχώνης, Τσαρτσίδης, Κορδονούρης, Τάντσης, Βουρβαχάκης, Αντωνόπουλος, Καμπλιώνης, Ανωγειανάκης, Πλουσής, Βεστάκης, Χουφτ, Μπρατσιάνι, Καλπάκης, Αργυρίου, Κατάκης, Πάντος.

Keywords
Τυχαία Θέματα