Σημαντική νίκη για τους Λος Άντζελες Έιντζελς

08:22 2/6/2012 - Πηγή: OnSports

Στις 4.5 επιτυχίες μείωσαν τη διαφορά τους από την κορυφή της AL West οι Λος Άντζελες Έιντζελς κερδίζοντας με 4-2 τους Τέξας Ρέιντζερς.

Πάντως οι πρωτοπόροι του ομίλου προηγήθηκαν με 2-0 στο τέταρτο inning, πριν σημειώσει τρία RBIs ο Mike Trout, ένα στο έκτο και δύο στο έβδομο κομμάτι της αναμέτρησης. Έτσι ο Jerome Williams (6-2) πήρε τη νίκη με τη βοήθεια του Scott Downs και του τρίτου φετινού save του Ernesto

Frieri.

Πέντε σερί νίκες συμπλήρωσαν οι Κολοράντο Ρόκις με το 13-3 σε βάρος των Λος Άντζελες Ντότζερς, οι οποίοι έχουν πλέον ισάριθμες διαδοχικές ήττες. Ξεχώρισε ο Wilin Rosario με διπλό home run, ενώ οι Chris Nelson και Michael Cuddyer πέτυχαν συνεχόμενα ατομικά home runs.

Ο Santiago Casilla δέχθηκε τριπλό home run από τον Alfsonso Soriano στο ένατο inning, αλλά αντικαταστάθηκε από τον Javier Lopez, που πήρε δύσκολα το πρώτο του save και πιστοποίησε το 4-3 των Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς εναντίον των Σικάγο Καμπς. Τα πρώτα οκτώ innings «καθαρίστηκαν» από τον Madison Bumgarner (6-4), ο οποίος χρεώθηκε τη νίκη με 11 strikeouts.

Στο όγδοο inning, οι Αριζόνα Ντάιμοντμπακς δέχθηκαν έξι runs και ηττήθηκαν με 7-1 από τους Σαν Ντιέγκο Πάντρες. Όλα άρχισαν με το διπλό home run του pinch-hitter, Jesus Guzman, σε βάρος του Wile Miley (6-2), καθώς ακολούθησε επιθετικό ξέσπασμα των εκπρόσωπων του Σαν Ντιέγκο. Πριν από το ματς, οι Πάντρες «έκοψαν» τον 37χρονο pitcher, Jeff Suppan, ενώ τη θέση του στο βασικό ρόστερ πήρε ο rookie catcher, Yasmani Grandal.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

National League
Φιλαδέλφεια Φίλις-Μαϊάμι Μάρλινς 6-4
Ουάσινγκτον Νάσιοναλς-Ατλάντα Μπρέιβς ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ
Νιου Γιορκ Μετς-Σέιντ Λούις Κάρντιναλς 8-0
Χιούστον Άστρος-Σινσινάτι Ρεντς 1-4
Μιλγουόκι Μπρούερς-Πίτσμπουργκ Πάιρετς 2-8
Κολοράντο Ρόκις-Λος Άντζελες Ντότζερς 13-3
Σαν Ντιέγκο Πάντρες-Αριζόνα Ντάιμοντμπακς 7-1
Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς-Σικάγο Καμπς 4-3

American League
Ντιτρόιτ Τάιγκερς-Νιου Γιορκ Γιάνκις 4-9
Κλίβελαντ Ίντιανς-Μινεσότα Τουίνς 7-1
Τορόντο Μπλου Τζέις-Μπόστον Ρεντ Σοξ 2-7
Τάμπα Μπέι Ρέις-Μπάλτιμορ Όριολς 5-0
Σικάγο Ουάιτ Σοξ-Σιάτλ Μάρινερς 7-4
Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς-Όκλαντ Αθλέτικς 2-0
Λος Άντζελες Έιντζελς-Τέξας Ρέιντζερς 4-2

Keywords
Τυχαία Θέματα