Euro 2012: Στη… σκιά των τραυματισμών η Αγγλία

07:22 2/6/2012 - Πηγή: OnSports

Ο Ρόι Χόντγκσον θέλει να αποδείξει πως οι τραυματισμοί των Μπάρι και Λάμπαρντ δεν θα επηρεάσουν την Αγγλία η οποία φιλοξενεί στο «Γουέμπλεϊ» το Βέλγιο.

Καλώς τους… πελάτες θα μπορούσε να σκεφτεί η Αγγλία στο γεγονός ότι φιλοξενεί το Βέλγιο στο τελευταίο της φιλικό προετοιμασίας ενόψει του Euro 2012. Τα «τρία λιοντάρια» παραμένουν αήττητα στα τελευταία τους δέκα παιχνίδια με τους Βέλγους, ενώ έχουν 70% ποσοστό νικών απέναντί τους, μεγαλύτερο από κάθε άλλη ομάδα,

με τη Βόρειο Ιρλανδία να ακολουθεί.

Η ομάδα του Ρόι Χόντγκσον εκτός του ότι θέλει να συνεχίσει την καλή της παράδοση, θέλει να αποδείξει πως οι απουσίες των Γκάρεθ Μπέιλ και Φρανκ Λάμπαρντ δεν θα την επηρεάσουν αρκετά και θα μπορέσει να φανεί αρκετά καλή για να διεκδικήσει κάτι παραπάνω στη διοργάνωση του καλοκαιριού.

Η απώλεια του Λάμπαρντ, έφερε τον Τζόρνταν Χέντερσον στην αποστολή και η Λίβερπουλ εκπροσωπείται από πέντε ποδοσφαιριστές, περισσότερους από κάθε άλλη ομάδα στην Αγγλία. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Σκοτ Πάρκερ, ο οποίος όμως αναμένεται να ξεκινήσει. Εκτός μένει ο Γουέιν Ρούνεϊ που αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμού, ενώ δύσκολα θα αγωνιστεί ο Ντάνι Γουέλμπεκ που μόλις επέστρεψε στις προπονήσεις.

ΑΓΓΛΙΑ: Χαρτ, Τζόουνς, Τέρι, Κέιχιλ, Κόουλ, Γουόλκοτ, Μίλνερ, Πάρκερ, Ντάουνινγκ, Τζέραρντ, Κάρολ.
ΒΕΛΓΙΟ: Μινιολέ, Αλντερβέιρελντ, Κομπανί, Βερμάλεν, Βερτόνγκεν, Βίτσελ, Ντεφούρ, Φελαϊνί, Αζάρ, Ντεμπελέ, Μέρτενς.

Keywords
Τυχαία Θέματα