Ο Mike Chiesa είναι ο νέος Ultimate Fighter

07:52 2/6/2012 - Πηγή: OnSports

Θριάμβευσε στον τελικό του TUF Live 1 o Mike Chiesa, ενώ ο Martin Kampmann πήρε τη νίκη στο main event του TUF Live 1 Finale, το οποίο έγινε στο Λας Βέγκας.

Ο Chiesa (8-0) εξασφάλισε συμβόλαιο με το UFC και χορηγία από την εταιρεία παραγωγής αθλητικών ενδυμάτων «TapouT». Όλα αυτά χάρη

στη νίκη του επί του Al Iaquinta (5-2-1), με τον οποίο συνεργάστηκε κατά τη διάρκεια του ριάλιτι «TUF Live 1», υπό την εποπτεία του Urijah Faber. Ο τελευταίος, μάλιστα, ήταν ο απόλυτος νικητής σε προπονητικό επίπεδο σε βάρος του UFC Bantamweight Champion, Dominick Cruz, στη «μονομαχία» της πετυχημένης τηλεοπτικής σειράς. Το ίδιο το ματς κρίθηκε με rear-naked choke στο 2:37. Άλλωστε ο Chiesa (φώτο ESPN) πήρε άμεσα το πλεονέκτημα, αν και δεν πέρασε τα πρώτα του χτυπήματα.

Στο main event, o Martin Kampmann (20-5) διέκοψε το νικηφόρο σερί του Jake Ellenberger (27-6). Συγκεκριμένα ο Δανός Welterweight σημείωσε εντυπωσιακό νοκ άουτ με γονατιές, στο 1:40 του δεύτερου γύρου, έπειτα από μοιρασμένο πρώτο πεντάλεπτο.

Ακόμα, ο Charles Oliveira (16-2) «έπνιξε» τον πρώην νικητή TUF, Jonathan Brookins (13-5). Αυτή ήταν η τέταρτη νίκη του Βραζιλιάνου μαχητή στο UFC και ήταν δίκαιη, αν και έφυγε ματωμένος από το οκτάγωνο.

Πάντως το τελείωμα του Justin Lawrence (4-0) εναντίον του John Cofer (7-2) στον τρίτο γύρο άλλου ματς ήταν αρκετά εντυπωσιακότερο. Οι δύο μαχητές πήραν μέρος και στο TUF Live 1. Το αντίστοιχο ισχύει και για τους Daron Cruikshank (11-2) και Chris Tickle (7-5), με τον πρώτο να παίρνει μία εύκολη απόφαση.

Επίσης, ο Myles Jury (10-0) έμεινε αήττητος στο ντεμπούτο στο UFC, καθώς πέτυχε guillotine choke επί του Chris Saunders στον πρώτο γύρο. Από την πλευρά του, ο Sam Sicilia (11-1) κέρδισε τον Cristiano Marcello (12-4) με ΤΚΟ στον δεύτερο γύρο. Σε άλλη μονομαχία από το TUF Live 1, o Joe Proctor (8-1) διέλυσε τον Jeremy Larsen (8-3) σε 119 δευτερόλεπτα.

Πολύ εύκολη επιτυχία πρόσθεσε στο παλμαρέ του ο Max Holloway (5-1) επί του Pat Schilling (5-2). Ο συγκεκριμένος αγώνας ήταν για την κατηγορία Featherweight και οι μαχητές δεν ήταν από το ριάλιτι. Τέλος, ο Erik Perez (11-4) ντεμπούταρε στο UFC με περίεργη υποταγή σε βάρος του Prince Albert (7-3), ο οποίος συμμετείχε στο TUF Live 1.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

Ο Martin Kampmann (ΔΑΝ) κέρδισε τον Jake Ellenberger (ΗΠΑ) με νοκ άουτ στο 1:40 του δεύτερου γύρου.
O Mike Chiesa (ΗΠΑ) κέρδισε τον Al Iaquinta (ΗΠΑ) με υποταγή στο 2:37 του πρώτου γύρου και αναδείχθηκε TUF Live 1 Champion.
Ο Charles Oliveira (ΒΡΑ) κέρδισε τον Jonathan Brookins (ΗΠΑ) με υποταγή στο 2:42 του δεύτερου γύρου.
Ο Max Holloway (ΗΠΑ) κέρδισε τον Pat Schilling (ΗΠΑ) με ομόφωνη απόφαση.
Ο Justin Lawrence (ΗΠΑ) κέρδισε τον John Cofer (ΗΠΑ) με νοκ άουτ στο 0:19 του τρίτου γύρου.
Ο Daron Cruickshank (ΗΠΑ κέρδισε τον Chris Tickle (ΗΠΑ) με ομόφωνη απόφαση.
Ο Myles Jury (ΗΠΑ) κέρδισε τον Chris Saunders (ΗΠΑ) με υποταγή στο 4:03 του πρώτου γύρου.
Ο Sam Sicilia (ΗΠΑ) κέρδισε

Keywords
Τυχαία Θέματα