Euro 2012: Να πάρει τα… πάνω της η Πορτογαλία

07:52 2/6/2012 - Πηγή: OnSports

Να διώξει την… γκρίνια θέλει η Πορτογαλία η οποία φιλοξενεί στο «Ντα Λουζ» της Λισαβόνας την Τουρκία σε φιλική αναμέτρηση.

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο έχει ξεκινήσει η προετοιμασία της Πορτογαλίας για τα τελικά του Euro 2012. Οι Ίβηρες στο πρώτο τους φιλικό, παραχώρησαν ισοπαλία χωρίς τέρματα στα Σκόπια με αποτέλεσμα να δεχτούν σκληρή κριτική από τους φίλους της ομάδας και γενικά να υπάρξει μεγάλη γκρίνια.

Η

ομάδα του Πάουλο Μπέντο καλείται να φτιάξει πλέον το κλίμα ενόψει της έναρξης της διοργάνωσης και φιλοξενεί την Τουρκία στο «Ντα Λουζ» με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα ηρεμήσει τα πνεύματα.

Ο τεχνικός των Ιβήρων είναι στην ευχάριστη θέση να έχει μία πλήρη αποστολή για την αναμέτρηση, καθώς οι Ρικάρντο Κουαρέσμα και Σιλβέστρε Βαρέλα επιστρέφουν κανονικά μετά τους τραυματισμούς που αντιμετώπισαν στις προπονήσεις. Ο Μπέντο αναμένεται να ξεκινήσει την ενδεκάδα που σκέφτεται και για την πρεμιέρα του Euro, και έτσι οι Ρουί Πατρίτσιο, Ραούλ Μεϊρέλες, Νάνι και Πέπε θα ξεκινήσουν βασικοί.

Ο νέος τεχνικός της Τουρκίας, Αμπντουλάχ Αβτσί από την πλευρά του, θα παρατάξει και αυτός μία δυνατή ομάδα, καθώς θέλει να δει σε τι κατάσταση είναι η ομάδα του μετά τα δύο τελευταία φιλικά της ομάδας, όπου ηττήθηκε από Φινλανδία και επικράτησε της Βουλγαρίας.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Ρουί Πατρίτσιο, Ζοάο Περέιρα, Πέπε, Μπρούνο Άλβες, Κοεντράο, Βελόσο, Μεϊρέλες, Μουτίνιο, Νάνι, Πόστιγκα, Ρονάλντο.
ΤΟΥΡΚΙΑ: Μπολάτ, Γκιονούλ, Τοπράκ, Καγιά, Καλντιρίμ, Τοπάλ, Άλτιντοπ, Σαχίν, Γκογκχάν, Γιλμάζ, Τουράν.

Keywords
Τυχαία Θέματα