Οργισμένη ανακοίνωση από τον Περαμαϊκό

Η διοίκηση του Περαμαϊκού, εξέδωσε ανακοίνωση μετά τα όσα θλιβερά συνέβησαν στον εκτός έδρας αγώνα μπαράζ με την Πεύκη, που έγινε την Τετάρτη (23/5), με την οποία επιτίθεται στον πρόεδρο του Α.Ο. Πεύκης, κ. Μονεμβασιώτη και στον επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης, Νικόλαο Δημητρόπουλο.

«Μετά τις δηλώσεις του προέδρου της Πεύκης κ. Μονεμβασιώτη τις οποίες με έκπληξη και οργή πληροφορηθήκαμε, έχουμε να δηλώσουμε τα ακόλουθα:

1) Και μόνο το γεγονός ότι αδιαφορεί για το ότι τέσσερις άνθρωποι μαχαιρώθηκαν μιλάει από μόνο του για το ποιόν του ανδρός. Προσπαθώντας να αποφύγει τις ευθύνες του εαυτού του και της ομάδας , εκτοξεύει λάσπη κατά του Περαμαϊκού, μιλώντας για «θύρα7 » και διάφορα πρωτάκουστα, τον θεωρούμε ηθικό αυτουργό των όσων συνέβησαν και θα λογοδοτήσει σύντομα στη δικαιοσύνη.

2) Οι 4 τραυματίες έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με τον Περαμαϊκό . ο Δημήτρης Μπαϊρακτάρης είναι αντιπρόεδρος και παλιός ποδοσφαιριστής του συλλόγου, οι κ. Χρήστος Τσίμπος και Κων/νος Φούσκας υπήρξα στο παρελθόν αθλητές της ομάδας και ο κ. Βαγγέλης Μπεσίρης είναι φίλαθλος του Περαμαϊκού. Η επίθεση ήταν στοχευμένη κατά των φίλων του συλλόγου μας και τα περί «θύρας 7» αποτελούν αποκυήματα της φαντασίας του κ. Μονεμβασιώτη ο οποίος φοβούμενος προφανώς τιμωρία της ομάδας του προσπαθεί να αλλοιώσει την πραγματικότητα, όμως δυστυχώς γι’ αυτόν τα γεγονότα τον διαψεύδουν πανηγυρικά .

3) Μπορεί να μας απαντήσει ο κ. Μονεμβασιώτης ποιοι ήταν αυτοί οι κύριοι με τα 4 πανό της Πεύκης πίσω από τους πάγκους των αναπληρωματικών και γιατί τα μάζεψαν ξαφνικά 15’ πριν από τη λήξη και έφυγαν; Που πήγαν κ. πρόεδρε αφού το παιχνίδι δεν είχε τελειώσει; Μήπως ξαναγύρισαν; Πως εμφανίστηκαν ξαφνικά όλοι αυτοί δολοφόνοι στο γήπεδο; Ποιος τους ειδοποίησε; Μήπως γνωρίζει κάτι; και τέλος τι έκανε ως υπεύθυνος του γηπεδούχου σωματείου για την ασφαλή ολοκλήρωση του παιχνιδιού;

Όσο για τον υπεύθυνο της αστυνομικής δύναμης του γηπέδου κ. Νικόλαο Δημητρόπουλο , το λιγότερο που μπορούμε να πούμε είναι ότι είναι ανίκανος. Παρέμεινε απαθής και αδιάφορος στις εκκλήσεις μας να προστατέψει τον κόσμο από την επερχόμενη εισβολή των χουλιγκάνων. Αρκέστηκε ανέκφραστος να μας κοιτάζει και να τρέχει για να κρυφτεί με τους λιγοστούς άνδρες του. Σε ποιο ένστικτο βασίστηκε και δεν κάλεσε ενίσχυση; Καλούμε τον κ. Δημητρόπουλο να παραιτηθεί αν έχει ευθιξία . Κι αν όχι , τους ανωτέρους του να τον αποστρατεύσουν το γρηγορότερο δυνατόν.

Αφήσαμε τελευταίο τον διαιτητή κ. Βράκα. Το ανακριβές και ασαφές φύλλο αγώνα το οποίο επί δύο ώρες έγραφε είναι τουλάχιστο κατάπτυστο. Δεν αναγνώρισε ούτε ποιοι κτυπήθηκαν ( παρότι στους δυο παρασχέθηκαν στο γραφείο του οι πρώτες βοήθειες και ήξερε ότι είναι άνθρωποι του Περαμαϊκού ) , ούτε είδε τα αντικείμενα και τις κροτίδες που σωρηδόν ρίφθηκαν στον πάγκο της πάγκο της ομάδας μας. Με μεγάλη ευκολία όμως γράφει ότι πετάχτηκε μια κροτίδα από φιλάθλους του Περαμαϊκού. Ή δεν κατάλαβε τι συνέβη ή έχει πρόβλημα όρασης ή προφανώς θέλησε με όσα γράφε

Keywords
Τυχαία Θέματα