Παπανικολάου: «Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι»

Η έλλειψη συγκέντρωση των παικτών στο τέλος στοίχισε στον Ολυμπιακό την ήττα στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Κώστα Παπανικολάου.

Ο 22άχρονος φόργουορντ των Πειραιωτών εξήγησε, στη συνέντευξη Τύπου, πως ξεκίνησαν πολύ καλά, αλλά η συνέχεια δεν ήταν η ανάλογη, μια και δεν κατάφεραν να διατηρήσουν τη συγκέντρωσή τους στα ίδια υψηλά επίπεδα: «Καλησπέρα. Ξεκινήσαμε καλά, στο πρώτο ημίχρονο

ελέγξαμε το ρυθμό, αλλά κι ένα βασικό κομμάτι για την ομάδα μας, που είναι ο συνδυασμός των ασίστ και των λαθών.. Ααυτό φάνηκε και από το αποτέλεσμα. Στο τρίτο δεκάλεπτο, όμως, δεν βγήκαμε συγκεντρωμένοι, κάναμε πολλά αβίαστα λάθη, βιαστήκαμε στην επίθεση και ο Παναθηναϊκός το εκμεταλλεύτηκε αυτό και με τους έμπειρους παίκτες που έχει έκανε σερί 16-0. Προσπαθήσαμε να επανέλθουμε, αλλά στο τέλος δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, δεν εκτελέσαμε σωστά αυτά που μας είπε ο προπονητής μας κι έτσι χάσαμε το παιχνίδι».

Η σειρά μεταφέρεται, ξανά, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με τον Κώστα Παπανικολάου να προσθέτει: «Τώρα, η σειρά επιστρέφει στο ΣΕΦ, όπου θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το 2-1».

Keywords
Τυχαία Θέματα