Προς επίτευξη συμφωνίας με τους έντεκα στον ΟΦΗ

Κοντά στην επίτευξη συμφωνίας με τους έντεκα πρώην παίκτες του ΟΦΗ βρίσκονται στην κρητική ομάδα.

Η προσωρινή διοίκηση του ΟΦΗ πρότεινε την Τετάρτη (23/05) στον νομικό εκπρόσωπο των ποδοσφαιριστών Κίμωνα Ευαγγελάτο να εκχωρήσει στους έντεκα παίκτες τις εναπομείναντες 500.000 ευρώ από τα τηλεοπτικά δικαιώματα της νέας περιόδου και τις υπόλοιπες 200.000 που απομένουν για να εξοφληθούν οι ποδοσφαιριστές να τις πάρουν αρχές της μεθεπόμενης αγωνιστικής

περιόδου 2013 - 2014 από χρήματα που περιμένει να πάρει ο ΟΦΗ από τη Super League (300.000 ευρώ), ακόμα και αν υποβιβαστεί.

Η πρόταση ήδη έχει μεταφερθεί από τον κ. Ευαγγελάτο στους παίκτες είτε σε τηλεφωνική επικοινωνία, είτε σε κατʼ ιδίαν επαφή μαζί τους και σχεδόν και οι έντεκα είναι θετικοί. Μάλιστα κάποιοι ήδη έχουν συμφωνήσει όπως ο Γιώργος Κατσικογιάννης στον οποίο οφείλονται 22.000 ευρώ. Οι άλλοι δέκα των οποίων αναμένεται η οριστική ετυμηγορία είναι οι: Παναγιώτης Μπαρτζώκας, Φραντς Μπερτίν, Κώστας Κιάσσος, Ιβάν Ρούσεφ, Ανέστης Αγρίτης, Αλέξανδρος Κασμερίδης, Κώστας Σταυρακάκης, Μανόλης Ψωμάς, Αντώνης Νατσούρας και Στέλιος Σφακιανάκης.

Άπαντες θέλουν να βοηθήσουν την ΠΑΕ στην δύσκολη οικονομική κατάσταση που βρίσκεται διασφαλίζοντας παράλληλα μέσω των τηλεοπτικών δικαιωμάτων τα χρήματά τους. Μόλις επέλθει οριστική συμφωνία με την ενδεκάδα των ποδοσφαιριστών θα γίνει η συλλογή των υπογραφών τους οι οποίες θα προστεθούν στον φάκελο που θα εξετάσει η Επιτροπή Εφέσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα