Ο απόρρητος διάλογος Ροναλντίνιο-Τσάκα

Γεια χαρά σας onsporωμένοι και onsporωμένες μου. Για τις ανάγκες της σημερινής μας ιστορίας, θα μεταφερθούμε στη μακρινή Βραζιλία.

Μεσημεράκι και στην πιο κοσμοπολίτικη γειτονιά του Ρίο, στην ακριβότερη βίλα χωμένη μέσα σε μια μικρή ζούγκλα από τροπικά δέντρα, δίπλα στην πισίνα ένας μελαμψός άντρας με μαλλί κούρου μακρύ και σγουρό, πίνει τον χυμό υπερπαραγωγή, σε ένα μπολ-κολυμπήθρα με μια φέτα καρπούζι και μια ομπρέλα θαλάσσης για ντεκόρ.

Πλησιάζουμε περισσότερο να δούμε ποιος είναι και, ω ναι, είναι ο Ροναλντίνιο

Γκαούτσο. Την ηρεμία της ξάπλας διακόπτει το ring tone του κινητού: «Δε με σκέφτεσαι όσο κι αν σε θέλω και άλλη μια βραδιά φεύγεις κι υποφέρω…» ακούγεται η φωνή του Νίκου Βέρτη και ο Ρόνι πετάγεται από την ξαπλώστρα. Αυτό τον ήχο τον είχε μόνο όταν τον καλούσε από Αθήνα ο Τσάκας

«Έλα ρε Βλάση που είσαι;»

«Τι κάνεις αγορίνα μου; Σκέφτηκες αυτό που σου είπα;»

«Ναι απλά…»

«Τι απλά; Είπαμε ο Πρινς θέλει ένα τεράστιο όνομα. Ο Ραμπεσαντρατανά έχει εγκαταλείψει κι έτσι θέλουμε εσένα»

«Η αλήθεια Βλάση, είναι ότι δε θέλω πια να παίζω άλλο σε ομάδα που είναι χορός. Άκου εκεί… Φλαμένγκο. Δεν πιστεύω τώρα να θες εκεί στην Ελλάδα να παίξω σε καμία Ζεϊμπέκικο, καμιά Τσάμικο;»

«Όχι ρε είσαι σοβαρός; Θα έρθεις στην Πανάθα»

«Δε μου λες; Την ομάδα του Ισθμού εκεί την λένε Κορίνθιανς;»

«Έλα άσε τα αστεία. Το πήρες απόφαση Ρόνι;»

«Το σκέφτηκα. Ομολογώ πως πονάνε τα αυτιά μου με τόσο εκκωφαντικό θόρυβο από την Κόπα… Καμπάνα εδώ πέρα. Είμαι έτοιμος να πω το ναι, απλά υπάρχουν κάποια ακόμα πράγματα που θέλω να συζητήσουμε»

«Σαν τι ρε παιχτούρα;»

«Να, στην Ελλάδα δεν έχει Ρίο»

«Αστειεύεσαι; Όχι μόνο Ρίο, αλλά και Αντίριο

έχουμε άμα λάχει»

«Και που θα βρω εγώ ξανά άγαλμα με ανοιχτά τα χέρια σαν αυτό του Ιησού που χαρίζει υγεία στον κόσμο;»

«Κι όμως υπάρχει. Παίζει ένα άγαλμα στον Ολυμπιακό και είναι τερματοφύλακας, ο… Σαν Κοστάντσο που χαρίζει γκολ στους αντιπάλους»

«Πες μου λίγο τι γίνεται στην Ελλάδα γιατί έχω κάτι μήνες να έρθω. Ποια είναι ας πούμε τα πιο συνταρακτικά γεγονότα αυτήν την εβδομάδα;»

«Καταρχήν το ντεκολτέ- ο Όλυμπος και ο Κίσαβος τα δυο βουνά μαλώνουν- που φόρεσε η Παπαρίζου στο dancing on ice.

Να φανταστείς διακόπηκε η εκπομπή, γιατί μόλις βγήκε η Έλενα εκτός από όλους τους άντρες, έλιωσε ακόμα και ο πάγος και δεν μπορούσαν να κάνουν πατινάζ.

Εντός των ημερών θα την καλέσει και ο Βύζας Μεγάλων ε… Μεγάρων ήθελα να πω, να την βραβεύσει για τη δωρεάν διαφήμιση.

Κατά τ’ άλλα, η δεύτερη πιο σημαντική στιγμή, ήταν στο Μπλακ Άουτ, όπου η Όλγα Φαρμάκη έγλυφε κάτι δάχτυλα κάτι κοιλιές και τρελάθηκαν όσοι άντρες είχαν επιβιώσει από την Παπαρίζου.

Ο χοντρός είπε θα κάνει 6 μήνες να πλύνει την κοιλιά του και θα χτυπήσει τατουάζ με βέλος που θα λέει σε αυτό το σημείο με έγλυψε η Όλγα Φαρμάκη»

«Άλλο;»

«Να, ανακάλυψαν ότι ο Μπένυ στα εξτραδάκια του, φοράει περούκα και τραγουδάει σε ένα χέβυ μέταλ συγκρότη

Keywords
Τυχαία Θέματα