Ποιος Ροναλντίνιο;

Είναι νομίζω σαφές ότι για κάποιον λόγο ο Βλάσσης Τσάκας επιθυμεί το πριγκιπικό θέμα να βρίσκεται στον "αφρό" της επικαιρότητας. Οσο συχνότερα γίνεται. Είναι πολλαπλά και καθημερινά τα "χτυπήματα" άλλωστε.

Και δεν (μπορεί να) είναι τυχαίο ότι δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο τάιμινγκ που επιλέγει για να γνωστοποιεί τις θέσεις του εκπροσώπου-συνεργάτη του, αλλά φροντίζει να "ανεβάζει" τις... προθέσεις του γενικώς και αορίστως, σε κάθε ευκαιρία.

Μία με τα μέλη που ετοιμάζει για το νέο Δ.Σ. της

ΠΑΕ, μία με τον Σικαμπάλα, μία με τον Βοτανικό και το Γουδή, μία με το πριμ-μαμούθ για το διπλό στο Φάληρο, μία με τον Ροναλντίνιο, τον Χιγκάζι, τον Βλαχοδήμο. Και γενικώς με ό,τι άλλο έχει προκύψει δια στόματός του και μπορεί να μου διαφεύγει.

Το λόγο τον ξέρει ο Τσάκας και κανένας άλλος. Αλλά δεν παύει να αποτελεί πραγματικότητα. Διότι ακόμη κι αν υποθέσουμε ότι το επιτελείο του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ (γνωρίζοντας τα πράγματα από πρώτο χέρι και έχοντας την πεποίθηση ότι η πορεία της ΠΑΕ προς... τα χέρια τους δεν πρόκειται να σταματήσει) απλώς γνωστοποιεί μέρος του πλάνου της για την ομάδα, είναι ξεκάθαρο ότι τέτοιο "τσουνάμι" παραμονές ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δεν είναι ό,τι κομψότερο...

Εκτιμώ ότι η ομάδα δεν πρόκειται να επηρεαστεί παρά τον κίνδυνο που υπάρχει και είναι ορατός, περί αποπροσανατολισμού. Ολο αυτό το διάστημα, άλλωστε, ο χαμός γινόταν και οι παίκτες του Φερέιρα έπαιζαν μπαλάρα! Ωστόσο, η αντιμετώπιση αυτή μόνο ως σοβαρή δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Σαφώς και αν ο Ροναλντίνιο φορέσει τα πράσινα με το τριφύλλι στο στήθος θα πρόκειται για τεράστια επιτυχία του συλλόγου και προφανώς της διοίκησης που θα τον φέρει.

Μόνο που αυτή η μεταγραφή, εάν υλοποιηθεί, θα υλοποιηθεί τέλη Δεκέμβρη, αρχές Γενάρη. Συνεπώς, έχει ψωμί και πρωτίστως το "πρώτο πιάτο" είναι να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ και να μπουν τα 15 εκατ. ευρώ. Μετά θα έχει ανοίξει ο δρόμος και για τον "Ρόνι" και για όλους.

Προς το παρόν, εντούτοις, ποιος Ροναλντίνιο; Προέχει το ντέρμπι. Και εκεί επιβάλλεται να βρίσκεται η σκέψη όλων στον Παναθηναϊκό. Τουλάχιστον αυτών που ασχολούνται με το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα