Φύσσας: «Ο Σάντος δεν κοίταξε το ρεκόρ»

Την άποψή του πως ο Φερνάντο Σάντος στο σημερινό φιλικό με την Ρουμανία απέδειξε πως δεν κοίταζε να διευρύνει το αήττητο στον πάγκο της Εθνικής, εξέφρασε ο Τάκης Φύσσας, τονίζοντας πως ο ομοσπονδιακός τεχνικός είχε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να… πειραματιστεί ενόψει Euro.


«Η εικόνα μας δεν ήταν καλή, ωστόσο ο προπονητής μας έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα και απέδειξε πως δεν κοίταζε το ρεκόρ. Κανένας από εμάς δεν πιστεύει στα ρεκόρ. Κάποια στιγμή θα τελείωνε , καλύτερα που τελείωσε τώρα για να καταστρώσει ο προπονητής

τα πλάνα του ενόψει της συνέχειας», τόνισε αρχικά ο τεχνικός διευθυντής του «γαλανόλευκου συγκροτήματος στην κάμερα του «OTE TV», για να συμπληρώσει:

«Σε δύο μήνες θα πρέπει να είμαστε καλύτεροι. Όλοι προσπάθησαν σήμερα και δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα. Η ήττα ήρθε σε ένα σημείο που όλοι ελπίζαμε να συνεχιστεί το σερί. Ποτέ δεν θέλεις να χάνεις, όλοι είμαστε στεναχωρημένοι. Ήταν όμως ένα φιλικό που ο προπονητής έκανε δοκιμές, είδε αυτά που περίμενε και δεν περίμενε. Ας τον αφήσουμε να συνεχίσει τη δουλειά του. Εμείς τον πιστεύουμε. Δεν νομίζω ένα κακό αποτέλεσμα να αλλάξει την εικόνα».

Όσον αφορά στη συνέχεια ο Φύσσας κατέληξε: «Το επόμενο φιλικό είναι αρκετά μακριά και στη συνέχεια θα αγωνιστούμε στην προετοιμασία της ομάδας που θα αρχίσει μετά τις 20 Μαΐου. Μέχρι τις 2 Ιουνίου θα έχουν δοθεί άλλα δύο πριν ταξιδέψουμε για Ουκρανία ή Πολωνία. Όσον αφορά την χώρα δεν έχουμε προτίμηση, είμαστε ευχαριστημένοι που προκριθήκαμε, απλά μόλις μάθουμε θα κοιτάξουμε να κλείσουμε το προπονητικό μας κέντρο για το οποίο έχουμε κάνει ήδη μια προεπιλογή».

Keywords
Τυχαία Θέματα