Καραγκούνης: «Δεν θέλουμε να χάνουμε ποτέ!»

Εκνευρισμένος από την ήττα της Εθνικής εμφανίστηκε ο Γιώργος Καραγκούνης μετά το παιχνίδι. Ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στάθηκε στην χαλαρότητα που έδειξε συνολικά η ομάδα.

Στην χαλαρότητα που έδειξε η Εθνική στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης στάθηκε, με δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με αντίπαλο την Ρουμανία, ο Γιώργος Καραγκούνης. Ο αρχηγός της Εθνικής φάνηκε ιδιαίτερα εκνευρισμένος από την ήττα και τόνισε ότι πρέπει άπαντες να δείχνουν μεγαλύτερη σοβαρότητα .

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα του «OTE SPORTS»:

«Μερικά

παιχνίδια τα βλέπουμε σαν φιλικά ενώ δεν θα έπρεπε. Υπήρχαν κάποιες στιγμές χαλαρότητες και δεχθήκαμε εύκολα γκολ. Δεν είχαμε την εικόνα που θα έπρεπε. Δεν είμαι της άποψης να χάνουμε τώρα παρά μετά. Δεν θέλουμε να χάνουμε ποτέ!»

Για την εμφάνιση της Εθνικής, σε σχέση με την αντίστοιχη κόντρα στην Ρωσία, τόνισε: «Άλλη ομάδα αντιμετωπίσαμε την Παρασκευή, άλλη ομάδα σήμερα. Δεν πρέπει να δείχνουμε χαλαρότητα σε κανένα ματς. Πρέπει να τα βλέπουμε όλα τα ματς σαν επίσημα. Θα δει ο προπονητής τι δεν πήγε σωστά. Πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη σοβαρότητα σε τέτοιου είδους ματς. Αντιπροσωπεύουμε την Εθνική και δεν πρέπει να έχουμε χαλαρότητα ποτέ. Πρέπει σε κάθε παιχνίδι να παίζουμε για να κερδίζουμε».

 

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα