«Ντόπες» από Μπόλονι

Τη δύσκολη αποστολή της αναπτέρωσης του ηθικού των ποδοσφαιριστών του, ανέλαβε ο Λάζλο Μπόλονι, μία ημέρα μετά το «στραβοπάτημα» κόντρα στον ΟΦΗ στην Τούμπα.

Το κλίμα στο «στρατόπεδο» του «Δικέφαλου» ήταν βαρύ καθώς οι Θεσσαλονικείς απώλεσαν την ευκαιρία να βρεθούν μόνοι πρώτοι στο… ρετιρέ της βαθμολογίας, ενώ στα πρόσωπά τους ήταν έκδηλη η απογοήτευσή τους.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έτσι προσπάθησε να τους αναπτερώσει το

ηθικό τονίζοντάς τους πως από την πλευρά τους έκαναν ό,τι μπορούσαν, το έκαναν ορθολογικά με σχέδιο και πλάνα, αλλά απλά δεν συνοδεύτηκε με το θετικό αποτέλεσμα. Κάτι που συμβαίνει συχνά στο ποδόσφαιρο.

Παράλληλα, ο Μπόλονι είχε και σύντομη ομιλία με τους Ζήση Βρύζα και Παντελή Κωνσταντινίδη που έδωσαν το «παρών» στη σημερινή προπόνηση συζητώντας για το πώς πρέπει να ενσωματωθούν στην ομάδα τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, αλλά και για τον Κοστίν Λαζάρ που ενώ είναι βασικός στην εθνική Ρουμανίας, στον ΠΑΟΚ δεν παίρνει λεπτά συμμετοχής.

Την ίδια ώρα, υπάρχει ικανοποίηση για την εμφάνιση του Κώστα Χαλκιά που κλήθηκε να καλύψει τις αδυναμίες που έχει παρουσιάσει ο Κρέσιτς.

Πλέον, ο Μπόλονι θα προσπαθήσει να επιστήσει την προσοχή των ποδοσφαιριστών του στα ερχόμενα ματς, αρχής γενομένης με Σάμροκ, γνωρίζοντας καλά πως μία νίκη θα επαναφέρει το καλό κλίμα στην ομάδα, ενώ για τον αγώνα κόντρα στους Ιρλανδούς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των: Ζουλιάνο Σπαντάτσιο (δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη) Γιώργου Φωτάκη, Σωτήρη Μπαλάφα και πιθανότατα του Πάμπλο Γκαρσία.

Keywords
Τυχαία Θέματα