«Κόλπο γκρόσο» με Λαβρούκ η Ανόρθωση

Η Ανόρθωση έκανε το μεταγραφικό «μπαμ» της τελευταίας στιγμής και απέκτησε την 26χρονη Ουκρανή, Μαρίνα Λαβρούκ από την ΑΕΛ, λύνοντας παράλληλα και το... ερώτημα του γιατί δεν απάντησε ποτέ στην πρότασή του Παναθηναϊκού, πριν λίγες εβδομάδες.

Με ανακοίνωσή της στην επίσημη ιστοσελίδα της, η Ανόρθωση γνωστοποίησε την απόκτηση της Μαρίνα Λαβρούκ. Την 27χρονη αθλήτρια είχε

στο στόχαστρο και η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού χωρίς όμως να αποσπάσει θετική απάντηση. Η Ουκρανή ακραία που ως φαίνεται περίμενε την πρόταση της Ανόρθωσης δεν απάντησε ποτέ στον ΠΑΟ και αυτή της η κωλλυσιεργεία έκανε διοίκηση και προπονητή να επιλέξουν την Κολομβιανή, Νιέβα για τη θέση της.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Μεταγραφική βόμβα, της τελευταίας στιγμής, για την Γυναικεία ομάδα Πετόσφαιρας της Ανόρθωσης! Στο δυναμικό της ομάδας μας προστέθηκε η 26χρονη Ουκρανή Maryna Lavruk, που αγωνιζόταν τα προηγούμενα 3 χρόνια στην ΑΕΛ.

Η Lavruk αγωνίζεται σαν ακραία, έχει ύψος 1.88 και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την γυναικεία ομάδα Πετόσφαιρας για την φετινή περίοδο. Στο ρόστερ της ομάδας είχε ήδη προστεθεί και δεύτερη Ουκρανή παίχτρια, η Tatiana Mutriskayia, διαγώνια, ύψους 1.98.

Η πρεμιέρα του Πρωταθλήματος είναι την ερχόμενη Τρίτη (18/10) και η ομάδα μας αντιμετωπίζει εκτός έδρας το ΘΟΪ Αυγόρου. Ακολούθως, θα αντιμετωπίσουμε την ομάδα του Απόλλωνα, στο κλειστό του ΑΤΙ στην Λευκωσία, στις 25/10».

Keywords
Τυχαία Θέματα