Δακρυσμένη αλλά... δυνατή η Ζακλίν

Εξιτήριο πήρε από το νοσοκομείο η Βραζιλιάνα, Ζακλίν Καρβάλιο Εντρές και αμέσως επισκέφτηκε την αποστολή της σελεσάο, ψλαχνοντας να αναζητήσει τη συμπαίκτρια της Φάμπι με την οποία είχε την ατυχία να «συγκρουστεί» την ώρα του αγώνα.

Με το κολάρο, το οποίο θα τη συνοδεύει για τουλάχιστον επτά μέρες και με την... ευχή ότι τα δύσκολα πέρασαν, η Ζακλίν πήρε το εξιτήριο από την κλινική Σαν Ζοζέ που νοσηλεύτηκε στη Γκουάνταλαχάρα αφού πρώτα ειδικός νευροχειρουργός αξιολόγησε την κατάστασή της, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις εξετάσεις (ακτινογραφίες κλπ).

Η

αθλήτρια επέστρεψε στο νοσοκομείο, όπου έχει καταλύσει η σελεσάο για τους αγώνες της στους Παναμερικανούς Αγώνες με πρωταρχικό της μέλημα να μιλήσει στην Φάμπι. Φανερά συγκινημένη, η Ζακλίν συνομίλησε με τη συμπατριώτισσα της, με την οποία το περασμένο Σάββατο είχε την ατυχία να συγκρουστεί και να χτυπήσει στο κεφάλι. Η Φάμπι όπως και όλες οι συναθλήτριές της είχαν σοκαριστεί με το γεγονός και η ανακούφιση ήταν έκδηλη στα πρόσωπά τους όταν αντίκρισαν την ταλαντούχα 27χρονη Βραζιλιάνα.

Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας της ενώ τονίζουν ότι τα χειρότερα πέρασαν αφού δεν πειράχτηκε ο σπόνδυλος στον αυχένα. Μάλιστα, ο προπονητής της σελεσάο, Ζε Ρομπέρτο δήλωσε αισιοδοξία: «Μιλάμε για οκτώ εβδομάδες αλλά είναι πάντα πιο γρήγορη η επαναφορά λόγω του ότι είναι και αθλήτρια. Είμαι οπτιμιστής. Ας δούμε τι θα γίνειμ εξαρτάται πάντα και από τις εξετάσεις. Πιστεύω ότι μπορώ ακόμα να την υπολογίζω».

Keywords
Τυχαία Θέματα