«Μήνυμα» του Ντεφόε στον Καπέλο

Έτοιμος να καλύψει το κενό του Γουέιν Ρούνεϊ στην εθνική Αγγλίας, δηλώνει ο επιθετικός της Τότεναμ.

Το μεγάλο δίλλημα που υπάρχει εδώ και λίγες μέρες στην Αγγλία είναι ένα. Πρέπει ή δεν πρέπει να συμπεριλάβει ο Φάμπιο Καπέλο τον Γουέιν Ρούνεϊ στην αποστολή για το Euro 2012, από την στιγμή που ο φορ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι τιμωρημένος για τρία παιχνίδια;

Και αν δεν τον πάρει στα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας, ποιος θα

τον αντικαταστήσει;

Την απάντηση σε αυτό το ερώτημα, πάντως, την έχει ο Ζερμέν Ντεφόε.«Όταν είμαι σε καλή φυσική κατάσταση και στη φόρμα που είμαι αυτή τη στιγμή, μπορώ να βοηθήσω την εθνική ομάδα», τόνισε ο επιθετικός της Τότεναμ, ο οποίος σε 46 ματς με τα «λιοντάρια» έχει σημειώσει 15 γκολ.

«Το ρεκόρ μου με τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας είναι καλό και απογοητεύτηκα που δεν ήμουν στην αποστολή για το παιχνίδι με το Μαυροβούνιο. Αυτό με κάνει πιο… πεινασμένο. Ο προπονητής ξέρει τι μπορώ να κάνω, από την στιγμή που έπαιξα στο Παγκόσμιο Κύπελλο και έχω αυτή την εμπειρία. Οπότε περιμένω να δω τι θα συμβεί», πρόσθεσε ο Ντεφόε και ξεκαθάρισε:«Θα κάνω τα πάντα για να βρεθώ στο… αεροπλάνο για το Euro».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα