«ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΛΑΟ!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανακοίνωση, μέσω της οποίας ευχαριστεί τον κόσμο της ομάδας που έδωσε το παρόν του στο ΓΣΠ και στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, εξέδωσε η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ομάδα μας είχε χθες (17/10) πρωινή προπόνηση όπου όλοι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στη προχθεσινή νίκη έκαναν αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι κανονική προπόνηση.

Ο Στηβ Κωνσταντινίδης έδωσε ρεπό για σήμερα (18/10) Τρίτη και η προετοιμασία ενόψει

του δύσκολου παιχνιδιού με τον Απόλλων θα αρχίσει ουσιαστικά από την Τετάρτη. Ο Χρήστος Χατζηπαντελίδης θα κάνει αγώνα δρόμου για να μπορέσει να είναι ετοιμοπόλεμος με τον Απόλλωνα.

Η ερυθρόλευκη αρμάδα του Στηβ Κωνσταντινίδη κατάφερε προχτές να πάρει ένα σημαντικό τρίποντο εκτός έδρας απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως αυτή του Ολυμπιακού. Η νίκη μας έφερε στους 11 βαθμούς με συντελεστή τερμάτων 8 υπερ και 8 κατά. Για την ομάδα μας μέχρι στιγμής έχουν σκοράρει τρία τέρματα ο Ντίξον, δυο ο Ρόκε και από ένα οι Τορνάουτ, Χατζηπαντελίδης και Γκρέι.

Ευχαριστούμε όλους τους φίλους της Νέας Σαλαμίνας που έδωσαν εντυπωσιακό παρόν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και δεν σταμάτησαν λεπτό να βοηθούν την ομάδα μέσα σε αθλητοπρεπή πλαίσια. Το επόμενο παιχνίδι της ομάδας μας είναι την Κυριακή στις 18:00 με τον Απόλλωνα στο στάδιο Αμμόχωστος.

Το γήπεδο πρέπει να είναι κατακόκκινο και να μην πέφτει καρφίτσα στην κεντρική κερκίδα. Μ΄ εσάς στο πλευρό μας η ομάδα μας αποκτά δυναμική. Είσαι ο δωδέκατος παίκτης της ομάδας. Απόδειξε το ακόμα μια φορά την Κυριακή.

Να μην λείψει κανείς".

ΤΟΝ ΛΕΝΕ… ΚΡΙΣ ΝΤΙΞΟΝ!

Πηγή: www.kerkida.net

Keywords
Τυχαία Θέματα