Αποκάλυψε «ανταρσία» ο Βενγκέρ

Για το δύσκολο καλοκαίρι που πέρασε μίλησε ο τεχνικός της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, μιλώντας σε γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο Αλσατός τεχνικός αναφέρθηκε στην επιθυμία των περισσότερων παικτών του να φύγουν από τους «κανονιέρηδες», τονίζοντας ότι αν βρισκόταν άλλη ομάδα στη θέση της Άρσεναλ, θα είχε διαλυθεί.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι, καθώς οι μισοί παίκτες ήθελαν να φύγουν. Προετοιμαζόμουν για μια

σεζόν που δεν ήξερα ποιος θα έρθει, οι παίκτες αναρρωτιόντουσαν τι θα γίνει στην ομάδα», τόνισε αρχικά ο Αρσέν Βενγκέρ και συνέχισε:

«Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Αυτό που μας έσωσε ήταν το ότι είμαστε ένα κλαμπ πολύ ενωμένο. Άλλες ομάδες σίγουρα θα διαλύονταν υπό αυτές τις συνθήκες».

Όσον αφορά στο κακό ξεκίνημα της Άρσεναλ, ξεκαθάρισε: «Ο κόσμος ξεχνάει ότι χάσαμε τρεις παίκτες-κλειδιά και τραυματίστηκε και ο Γουίλσιρ. Έτσι, έπρεπε να φτιάξουμε απ’ την αρχή τη μεσαία γραμμή μας. Μέχρι στιγμής είμαστε απογοητευτικοί, συγκριτικά με τις προσδοκίες που υπήρχαν, αλλά νομίζω ότι επιστρέφουμε. Το πρόβλημα είναι ότι μπορείς να ανέβεις στην βαθμολογία σιγά-σιγά».

 

Για έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα