Στην Ομόνοια ο Παπαδόπουλος

Και τυπικά στην Ομόνοια ο Νικόλας Παπαδόπουλος. O Κύπριος διεθνής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το μπασκετικό «τριφύλλι».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ομόνοια ανακοινώνει την επιστροφή του καλαθοσφαιριστή Νικόλα Παπαδόπουλου στις τάξεις της. Ο διεθνής Κύπριος καλαθοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα στην οποία έκανε τα πρώτα καλαθοσφαιρικά του βήματα και έτσι ενδυναμώνεται με τον καλύτερο τρόπο το φετινό ρόστερ της Papa Johns Ομόνοιας. Ο Παπαδόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του στην ΟΜΟΝΟΙΑ

και ακολούθως αγωνίστηκε σε ομάδες της Κύπρου και της Ελλάδος. Την τελευταία περίοδο αγωνιζόταν στην ΑΕΚ και από σήμερα επίσημα επιστρέφει στην αγαπημένη του ομάδα . Σημειώνεται ότι για τον καλαθοσφαιριστή έγινε προσπάθεια απόκτησης του και από άλλες ομάδες της Κύπρου».

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε Ομόνοια, Απόλλωνα, Αχιλλέα, ΑΠΟΕΛ, ΕΘΑ και ΑΕΚ ενώ είχε και πέρασμα από την Ελλάδα και τον Αστέρα Εξαρχείων. Τελευταία χρονιά που ο Νικόλας Παπαδόπουλος ήταν στην Ομόνοια ήταν την περίοδο 2004/05.

Με αυτή την προσθήκη το ρόστερ της Ομόνοιας για τη χρονιά 2011-2012 είναι το πιο πλήρες που είχε ποτέ στην ιστορία της. Έχει στη δύναμη της εννιά ξένους. Το ρόστερ αποτελούν οι: Θανάσης Σουφλιάς, Τζαμάλ Μπούκιν, Σεσλόβας Κουσίνσκας, Ντεβρόν Μπόστικ, Νίκολα Ραντόγισιτς, Σάσα Αβαλιτς, Κωνσταντίνος Παπακώστας, Ανδρέας Βλάχος, Γκόρντον Βατς, Γαβριήλ Κοιλαράς, Γιώργος Κωνσταντίνου, Μίροσλαβ Τσουμπρίλο και Λίνας Γιουκνεβίτσιους.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα