Οι διαιτητές του Κυπέλλου

Η επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣ Ηλείας ανακοίνωσε τους διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις για τον Γ’ γύρο του Κυπέλλου της Ένωσης που θα διεξαχθούν την Τετάρτη (19/10).

Επτά παιχνίδια γίνονται την Τετάρτη για τον Γ’ γύρο του Κυπέλλου Ηλείας και ανακοινώθηκαν οι διαιτητές που θα έχουν την ευθύνη να «σφυρίξουν» στα ματς που θα αρχίσουν στις 15:15 το απόγευμα.

Στο Παλαιοχώρι ο Ολυμπιακός Σαβαλίων θα υποδεχθεί τον Αίαντα Γαστούνης με διαιτητή τον κ. Αποστολόπουλο,

ενώ στην Ανδραβίδα ο τοπικός Φίλιππος θα αντιμετωπίσει τους Πάνθηρες με τον Γεωργόπουλο να είναι «άρχοντας» της αναμέτρησης. Στο Τραγανό η Νίκη υποδέχεται τον Άρη Στρεφίου και διαιτητής θα είναι ο κ. Πήττας.

Στον αγώνα του ΠΑΟ Βάρδας με την Αναγέννηση Παλαιοχωρίου θα διαιτητεύσει ο κ. Μπιδέρης, ενώ στο Γούμερο τον αγώνα της Ολυμπιάδας με την Αλφειονίδα «σφυρίζει» ο κ. Αβδάλας. Στο Ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣΗ, ο Άγιος Γεώργιος παίζει με την Θύελλα Ζαχάρως με διαιτητή τον κ. Φιλιππόπουλο και τέλος στο Καράτουλα ο Πανωλενιακός περιμένει τον Αχιλλέα Νεοχωρίου σε αγώνα που ορίστηκε διαιτητής ο κ. Κούλης.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα