YMNOI ΓΙΑ ΝΙΚΚΙ &ΕΥΧΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΕΚ

Ιδιαίτερη αναφορά στο έργο που επιτελεί ο Νικόδημος Παπαβασιλείου στην ΕΝΠ, γίνεται στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, με τους "βυσσινί" να εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στην ΑΕΚ, ευχόμενοι παράλληλα καλή επιτυχία στον αγώνα με τη Σάλκε.

Αναλυτικά:

"Η Ενωσάρα μας κτύπησε και πάλι. Πέτυχε μια πολύ μεγάλη νίκη, σε μια δύσκολη έδρα, αναγκάζοντας την ΑΕΚ στην πρώτη της ήττα μέσα

στο ΓΣΖ. Η ομάδα μας ήταν «χάρμα ιδέσθαι» και στα 90 λεπτά και άξιζε της νίκης, και έστειλε πολύ αισιόδοξα μηνύματα ενόψει της συνέχειας  του πρωταθλήματος. Για μια ακόμη φορά κατέβηκε στο γήπεδο με νοοτροπία νικητή και από το πρώτο λεπτό έδειξε ότι θα κτυπήσει το παιχνίδι. Ίσως αυτό το στοιχείο να κάνει η μεγάλη διαφορά φέτος στην ομάδα μας και οφείλεται σίγουρα και αποκλειστικά στον προπονητή μας.

Οι ποδοσφαιριστές μας για μια ακόμη αγωνιστική έδειξαν ότι και ποιότητα έχουν αλλά και θέληση, για να πετύχουν κάτι καλό στη φετινή αγωνιστική χρονιά. Όλοι παρουσιάζονται ετοιμοπόλεμοι και περιμένουν την ευκαιρία τους. Έχουν αντιληφθεί ότι τα παιχνίδια είναι πάρα πολλά και ο δρόμος μακρύς και έτσι όλοι θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν. Αυτή τη χρονιά φαίνεται ότι υπάρχει ψηλό ποσοστό επιτυχίας στις επιλογές των ποδοσφαιριστών που σε συνδυασμό με τους ποδοσφαιριστές που ο προπονητής επέλεξε να παραμείνουν από το περσινό ρόστερ, δίνουν πολλές και διαφορετικές λύσεις στο προπονητικό τιμ. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που σε αυτά τα έξι παιχνίδια έχουν χρησιμοποιηθεί 21 ποδοσφαιριστές. Όλοι έχουν συμβάλει στην μέχρι τώρα πολύ καλή πορεία της ομάδα μας και είμαστε σίγουροι ότι είναι ποδοσφαιριστές που θα έχουν και διάρκεια.

Το καλό ποδόσφαιρο που είχαμε βάλει σαν τον κυριότερο πόλο έλξης των οπαδών μας για επιστροφή στο γήπεδο, φαίνεται ότι το είδαμε σε όλα τα παιχνίδια. Μπορεί σε κάποια να ήταν σε ολόκληρο το παιχνίδι και σε κάποια άλλα σε μέρος του παιχνιδιού, όμως πιστεύουμε ότι οι μέχρι τώρα εμφανίσεις δικαιολογούν την επιστροφή καθώς και τη στήριξη του κόσμου. Είναι γεγονός ότι η προσέλευση είναι αυξημένη σε σχέση με πέρσι, με την αύξηση να προδιαγράφεται από τα φιλικά παιχνίδια του καλοκαιριού. Όμως υπάρχουν πολλά περιθώρια περαιτέρω αύξησης που αν επιτευχθεί θα προσδώσει στην Ένωση μια τεράστια δυναμική.

Θερμές ευχαριστίες στο σωματείο της ΑΕΚ για τη φιλοξενία και τα καλά τους λόγια για την ομάδα μας. Ευχόμαστε στην ΑΕΚ καλή επιτυχία στον επόμενο τους αγώνα με τη Σάλκε όντας σίγουροι ότι για μια ακόμη φορά θα μας εκπροσωπήσουν με τον καλύτερο τρόπο.

Μπροστά μας ακόμα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με ένα πολύ καλό αντίπαλο και σίγουρα πολύ διαφορετικό από την ομάδα της ΑΕΚ. Όπως πάντα, εναπόκειται πάλι στο προπονητικό μας τιμ, να μελετήσει τον αντίπαλο και να προσπαθήσει μαζί με τους ποδοσφαιριστές να πάρουν  το τρίποντο. Είμαστε σίγουροι για τις δυσκολίες του παιχνιδιού καθώς επίσης και  ότι θα είναι παιχνίδι που θα χρειαστεί όπως πάντα συγκέντρωση και ηρεμία και κατ’ επέκταση υπομονή".

Πηγή: www.kerkida.net

Keywords
Τυχαία Θέματα