Καβακάς: «Δείξαμε ότι παλέψαμε για την παραμονή»

Κάθε λόγο για να είναι ικανοποιημένος από την παραμονή της Κέρκυρας στην Super League είχε ο Τίμος Καβακάς.

Ο τεχνικός ηγέτης του ΑΟΚ, μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» σε δηλώσεις του στην κάμερα της «Nova» ευχαρίστησε άπαντες για τη συνεργασία που είχε στην ομάδα και απέδειξε πως η έλευσή του ήταν για τη σωτηρία της φετινής σεζόν και όχι για να σχεδιάσει την επόμενη χρονιά.

«Θα έλεγα ότι μετά από μία

μεγάλη προσπάθεια που κάναμε όλοι μαζί και έχοντας ένα δύσκολο πρόγραμμα με τέσσερις ανταγωνιστές ομάδες, η ομάδα έκανε πρόοδο και βελτιώσαμε την εικόνα μας. Τα παιδιά είναι άξια συγχαρητηρίων και κατάφεραν να δημιουργήσουν πρόβλημα σε ομάδες που δεν είχαν. Δίκαια σώσαμε τη χρονιά. Να ευχαριστήσω για τη συνεργασία που είχαμε τα παιδιά, τους συνεργάτες μου και τη διοίκηση που δείξαμε ότι ήρθαμε για να σώσουμε τη χρονιά και όχι για να σχεδιάσουμε την επόμενη σεζόν».

Τέλος, για το αν αυτή είναι η καλύτερη στιγμή στην καριέρα του, απάντησε: «Θεωρώ ότι είναι μια πολύ καλή στιγμή για μένα. Αυτό που θα πρέπει να κοιτάξω είναι να ηρεμήσω και να χαρώ την επιτυχία που έχουμε με τα παιδιά. Τώρα θα ξεκινήσω να βλέπω πιο ξεκάθαρα τα πράγματα. Είναι μια καλή στιγμή για μένα».

Keywords
Τυχαία Θέματα