«Σκούπισε» και τον Βατανιακό ο Γάζωρος

Μόνος πρώτος στην κορυφή του Βορείου ομίλου της Football League 2 είναι ο Εθνικός Γαζώρου, αφού δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να επικρατήσει του Βατανιακού με 3-1.

Με γκολ από τα... αποδυτήρια ξεκίνησε το ματς στις Σέρρες. Στο 4' ο τερματοφύλακας του Βατανιακού, Σακελλαρίδης, έπιασε τη μπάλα με τα χέρια έξω από την περιοχή με αποτέλεσμα να αποβληθεί! Μάλιστα,

το φάουλ που κέρδισε η γηπεδούχος ομάδα το μετέτρεψε σε γκολ ο Θόδωρος Άγγος βάζοντας την ομάδα του με το... καλημέρα σε ρόλο οδηγού!

Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Πεχλιβανίδης στο 10' έβαλε μπροστά την ομάδα του με δύο γκολ διαφορά.

Στο 28΄ ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1, όταν έπειτα από κεφαλιά του Κυπαρίσση η μπάλα σταμάτησε στο χέρι του Αγγελόπουλου και η διαιτητής υπέδειξε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ποτουρίδης που ευστόχησε από τα έντεκα βήματα.

Στην επανάληψη, η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε, με τους γηπεδούχους να πιέζουν για το τρίτο γκολ. Αυτό ήρθε στο 80' όταν ο Καλογιάννης σέντραρε από δεξιά και ο Μαχαιρούδης με προβολή σημείωσε το τελικό 3-1.

Πλέον, ο Εθνικός Γαζώρου βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο +7 από τον Τυληκράτη και τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ: Παπαθανασίου, Αγγελόπουλος, Καλογιάννης, Κώτσιας, Κοσμίδης, Κουκούτσης, Άγγος(81΄ Κουκόλης), Πεχλιβανίδης(84΄ Αγγελακάς), Κωνσταντινίδης(58΄ Οξύζογλου), Μχαιρούδης, Αβραμίδης

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ: Σακελλαρίδης, Ραπτόπουλος, Χατζηισαϊζας, Τασίδης, Καρτσαμπάς, Μίκος, Λαζαρίδης, Τσικαδέρης(56΄ Νίκου), Κυπαρίσσης(51΄ Μιχαηλίδης), Ποτουρίδης, Σαββίδης(2΄ Ίτσιος)

Keywords
Τυχαία Θέματα