Το… δράμα της ΑΕΚ συνεχίστηκε, 1-1 με Δόξα

Ακόμα μία τραγική εμφάνιση έκανε η ΑΕΚ, η οποία δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη ούτε απέναντι στην ήδη υποβιβασμένη Δόξα Δράμας, μένοντας στο ισόπαλο 1-1.

Με μεγάλο μειονέκτημα θα ξεκινήσει η ΑΕΚ την προσπάθειά της στα play-off. Η Ένωση έχει ως μοναδικό στόχο να φτάσει στα προκριματικά του Champions League,

ωστόσο με εμφανίσεις ανάλογες με αυτή απέναντι στη Δόξα, δεν μπορεί να ελπίζει σε τίποτα απολύτως.

Η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου έμεινε στο ισόπαλο 1-1 και θα ξεκινήσει το μίνι πρωτάθλημα χωρίς βαθμό, την ώρα που ο Παναθηναϊκός θα έχει τέσσερις και πλέον η διαφορά αυτή πολύ δύσκολα θα καλυφθεί. Η Ένωση εκτός από το γκολ της, δεν είχε τίποτα σημαντικό να επιδείξει, με μοναδική δικαιολογία, το γεγονός ότι αγωνίστηκε με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Μερικοί από αυτούς (Αργυρίου), χρειάζονται πολλά… ψωμιά ακόμα για να θεωρηθούν βασικοί και άλλοι (Φούντας) έδειξαν ότι μπορούν να προσφέρουν πολλά στο μέλλον στους «κιτρινόμαυρους».

Το πρώτο ημίχρονο, κύλισε χωρίς πολλές συγκινήσεις για τις δύο ομάδες. Η ΑΕΚ είχε τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης και δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης. Αυτό όμως, δεν ήταν αρκετό και για να μπορέσει να φανεί απειλητική στην επίθεση, καθώς είχε ελάχιστες ευκαιρίες χωρίς κάποια από αυτές να κρίνεται σημαντική.

Έτσι το πρώτο 45λεπτο πέρασε χωρίς κάτι σημαντικό με τις δύο ομάδες να παρατάσσονται στην επανάληψη με την ίδια νοοτροπία. Η Δόξα Δράμας έδωσε χώρο στην Ένωση και περίμενε κάποιο λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων για να επωφεληθεί.

Αυτό, ήρθε στο 57΄όταν ο Μανωλάς έκανε τραγικό λάθος στην άμυνα και έδωσε την ευκαιρία στον Κυβελίδη να βρεθεί απέναντι στον Κωνσταντόπουλο και με ωραίο πλασέ να ανοίξει το σκορ για τους Δραμινούς.

Από εκεί και πέρα, ο Νίκος Κωστένογλου, πέρασε τον Έιντουρ Γκούντγιονσεν στον αγωνιστικό χώρο με τον Ισλανδό προφανώς να χρειάζεται λίγο χρόνο για να μπει στο κλίμα του παιχνιδιού.

Στο 70’ ο Ταξιάρχης Φούντας επιβεβαίωσε την πολύ καλή του εμφάνιση, κάνοντας εξαιρετική κάθετη πάσα στον Λεονάρντο, ο οποίος πρόλαβε την έξοδο του Σέρεμετ και με ωραίο πλασέ ισοφάρισε για τους «κιτρινόμαυρους».

Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, η Ένωση πίεσε ασφυκτικά για να πετύχει το γκολ της νίκης και διαμαρτύρεται για πέναλτι στο 82’ όταν ο Μανωλάς έκανε το σουτ, με την μπάλα να κοντράρει στο χέρι του Βέρτζου, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να μην καταλογίζει κάτι.

Έτσι το ισόπαλο 1-1, φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση την ΑΕΚ για τα play-off και θα πρέπει να αλλάξει άρδην πρόσωπο για να ελπίζει σε κάτι παραπάνω.

Το Onsports σας μετέφερε LIVE την εξέλιξη της αναμέτρησης: Δόξα Δράμας – ΑΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα