Η έκπληξη του Μπέκαμ και οι Ολυμπιακοί Αγώνες

Το ενδεχόμενο ακόμα και να συνεχίσει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Αμερικής δεν θα πρέπει να αποκλειστεί για τον Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Ο Άγγλος μέσος, σε δηλώσεις του στην “Daily Telegraph” εμφανίστηκε έκπληκτος από τις πολλές προτάσεις που του έχουν γίνει και πρόσθεσε πως το σημαντικό γι’ αυτόν, σε όποια ομάδα συνεχίσει, είναι να έχει χρόνο συμμετοχής, έτσι ώστε να κληθεί στην εθνική ολυμπιακή ομάδα.

«Έχω αρκετές προτάσεις και πρέπει να πω ότι αυτό είναι κάτι που με εκπλήσσει. Σε αυτή την ηλικία τόσες πολλές προτάσεις; Πρέπει να δω σε τι κατάσταση θα βρίσκεται το

σώμα μου μόλις τελειώσουν τα πλέι-οφ, αλλά είμαι ευτυχισμένος εδώ και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μείνω. Ειδικά αν η οικογένειά μου είναι χαρούμενη», τόνισε ο «Μπεκς» και συμπλήρωσε:

«Τι θα συμβεί δεν μπορώ να πω ακόμα, αλλά το πιο σημαντικό όταν θα πάρω την απόφασή μου για το αν θα μείνω εδώ ή αν θα πάω στην Παρί ή κάπου αλλού, θα είναι το να έχω αρκετό χρόνο συμμετοχής, έτσι ώστε να είμαι κληθώ στην εθνική ολυμπιακή ομάδα. Δεν είναι μυστικό αυτό. Το να βρίσκομαι στην ομάδα θα είναι εκπληκτικό. Το να μπορέσω να κατακτήσω το χρυσό μετάλλιο για την Βρετανία στους Ολυμπιακούς Αγώνες, θα είναι ο τελευταίος στόχος για εμένα».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα