Γκέκας: «Η πρόκριση εξαρτάται από εμάς»

Χαρούμενος, όχι τόσο για το γκολ που πέτυχε, αλλά για τη νίκη επί της Κροατίας, δήλωσε ο Φάνης Γκέκας, ο οποίος τόνισε πως δεν έχει να αποδείξει τίποτα σε κανέναν.

«Ηταν ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς. Το ξέραμε όλοι. Προετοιμαστήκαμε και δίκαια το κερδίσαμε. Ειμαι πάρα πολύ χαρούμενος που κέρδισε η ομάδα και έχουμε το πάνω χέρι και όχι τόσο γιατί σκόραρα εγώ», είπε αρχικά ο Φάνης Γκέκας.

Στη συνέχεια μίλησε για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα: «Το σημαντικότερο είναι ότι όλη η ομάδα είναι μια οικογένεια», ενώ για το παιχνίδι

με τη Γεωργία, είπε: «Εχουμε σημαντικές απουσίες, αλλά όλα τα παιδιά έχουν δείξει οτι μπορούν να αντεπεξέλθουν. Είναι ένα παιχνίδι που εξαρτάται από μας πλέον».

Για την απουσία του για περίπου ένα χρόνο από την Εθνική, είπε: «Δεν θέλω να πω αν μετάνιωσα. Εχω κάνει λάθη, αλλά δεν μετανιώνω. Είμαι εδώ και είμαι χαρούμενος. Από εδώ και πέρα συνεχίζουμε».

Σε ερώτηση για το αν περίμενε να είναι βασικός, είπε: «Δεν πίστευα τίποτα. Δεν ήθελα να χαλάσω το καλό κλίμα που υπάρχει. Ηταν θέμα του προπονητή. Δεν έχω να απντήσω στον εαυτό μου και σε κανέναν. Εχω αποδείξει πολλά».

Ενώ για το αν έχει γκολ και για το παιχνίδι με τη Γεωργία, είπε: «Δεν έχει σημασία ποιος θα βάλει γκολ. Σημασία έχει να πάρουμε τη νίκη και να πάμε στο Euro».

Keywords
Τυχαία Θέματα