Επεισόδια από κροάτες στην Ομόνοια

Ως αντίποινα για τα επεισόδια που προκάλεσαν στο κέντρο της Αθήνας, ερμηνεύουν κάποιοι την επίθεση κουκουλοφόρων στους κροάτες οπαδούς, λίγο μετά την έναρξη του αγώνα στο Καραϊσκάκη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία το περιστατικό συνέβη στην πλατεία Ομονοίας, όπου κροάτες οπαδοί, με καλυμμένα τα πρόσωπα, επιτέθηκαν σε έναν έλληνα πολίτη, τον οποίο τραυμάτισαν και έστειλαν στο νοσοκομείο.

Στη συνέχεια επενέβη η Αστυνομία, η οποία τους συγκέντρωσε και τους οδήγησε στο πάρκινγκ του ΟΑΚΑ.

Από εκεί τους πήγε συνοδεία στο γήπεδο, αλλά οι κροάτες ξέσπασαν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, προκαλώντας φθορές και φωνάζοντας συνθήματα κατά της Ελλάδας και της Σερβίας.

Ακροδεξιοί κροάτες και παρέμβαση Πρεσβείας!

Σύμφωνα με τον ΝοvaΣπορ FM, η ελληνική αστυνομία είχε ενημερωθεί πως ένα πούλμαν με ακροδεξιούς χούλιγκανς της Κροατίας κατευθυνόταν προς στην Αθήνα. Το εντόπισε στο Σχηματάρι, το σταμάτησε και ζήτησαν από τον οδηγό να γυρίσει πίσω. Ομως, μετά από παρέμβαση της Πρεσβείας της Κροατίας, η οποία διαμαρτυρήθηκε στις ελληνικές Αρχές (με τη δικαιολογία ότι όλοι όσοι επέβαιναν στο πούλμαν ήταν κάτοχοι εισιτηρίων), επιτράπηκε η διέλευση, κάτω από ισχυρή συνοδεία των αστυνομικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα