Γιατράς: «Όσο ψηλότερα γίνεται»

Να αποδείξουν στο γήπεδο την αξία τους, ώστε να εξασφαλίσουν την άνοδο στη Β’ Εθνική, θέλουν στον Έσπερο ΑΟΠΑ.

Οι Πατρινοί έχουν φτιάξει ένα αξιόμαχο σύνολο, συνδυάζοντας ενθουσιασμό και εμπειρία, όπως παραδέχθηκε ο προπονητής τους, Μάκης Γιατράς, στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για το φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής: «Το φετινό πρωτάθλημα θα είναι ένα από τα δυσκολότερα των τελευταίων χρόνων. Εμείς είμαστε πράγματι καλή ομάδα, αλλά πρέπει να το αποδείξουμε εντός αγωνιστικού χώρου».

Για το στόχο του Έσπερου: «Στόχος μας είναι να τερματίσουμε όσο

ψηλότερα γίνεται. Στην ομάδα μας υπάρχει ο ενθουσιασμός των νεαρών παικτών, αλλά και η εμπειρία των μεγαλυτέρων. Θέλουμε αυτά τα δύο στοιχεία να τα παντρέψουμε, για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις».

Για το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Κρόνο Ιωαννίνων: «Ο αντίπαλος είναι μια άγνωστη σχετικά ομάδα, αφού δεν ξέρουμε πολλά πράγματα για αυτή. Θεωρώ όμως, γνωρίζοντας τις δυνατότητες της ομάδας μου, ότι το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από τη δική μας απόδοση. Κάναμε καλή προετοιμασία, έχουμε ποιότητα και πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε τη νίκη, για να ξεκινήσουμε τη σεζόν με το… δεξί. Πάντως, σε κάθε περίπτωση το ταμείο θα το κάνουμε στο τέλος».

Δηλώσεις έκανε και ο πρόεδρος του Έσπερου ΑΟΠΑ, Κώστας Μαρλαφέκας, που παραδέχθηκε πως στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος από την άνοδο: « Ο στόχος είναι η άνοδος. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Η ομάδα έχει πολύ καλή χημεία, σταθερό κορμό εδώ και χρόνια και με την περσινή πορεία έδειξε ότι μπορεί να διεκδικήσει πολλά πράγματα». Είπε ακόμα…

Για το εάν υπάρχει πίεση: «Σαφώς και υπάρχει. Αναγνωρίζω ότι είναι άλλο να ξεκινάς για μια καλή θέση στην τελική κατάταξη και εντελώς διαφορετικό έχοντας στόχο το πρωτάθλημα και την άνοδο. Θεωρώ, όμως, ότι η ομάδα μας είναι ώριμη πλέον να αντέξει αυτή την πίεση».

Για το εάν είναι ευκαιρία το γεγονός πως φέτος ανεβαίνουν δύο ομάδες κι όχι μία: «Σίγουρα είναι μια μεγάλη ευκαιρία η φετινή χρονιά για τη δική μας ομάδα και θα πρέπει να την εκμεταλλευτούμε. Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα μας με αγωνιστικά κριτήρια να κερδίσουμε ακόμη μία κατηγορία. Αυτή είναι άλλωστε και η φιλοσοφία μας ως σύλλογος και ποτέ δεν θέλαμε να ανέβουμε χωρίς να είμαστε έτοιμοι, απλώς και μόνο επειδή θα προέκυπταν κάποια κενά σε παραπάνω κατηγορίες. Τώρα, όμως, η ομάδα μας είναι έτοιμη, έχει το ταλέντο και την ποιότητα να κάνει ένα ακόμη σταθερό βήμα προς τα πάνω».

Keywords
Τυχαία Θέματα