Κάλεσμα στον κόσμο η Νίκη

Αν και νεοφώτιστη, η Νίκη Βόλου παραμένει αήττητη στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, έχοντας κάνει το «τρία στα τρία».

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, το συγκρότημα του Γιώργου Ζαφειρούδη θα υποδεχθεί το Στρατώνι, με τους διοικούντες να εκδίδουν ανακοίνωση-κάλεσμα στους φιλάθλους να κατακλύσουν το κλειστό της Νέας Ιωνίας, στηρίζοντας κόσμια και πολιτισμένα την ομάδα τους.

Η ανακοίνωση: «Μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, η ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου δείχνει ένα σοβαρό αγωνιστικό πρόσωπο το οποίο όλοι, διοίκηση,

προπονητές και αθλητές, θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Άποψη όλων είναι ότι η ομάδα θα πρέπει να συνεχίσει ακόμη περισσότερο την προσπάθειά της, για να εξασφαλίσει όσο πιο νωρίς γίνεται την παραμονή της στην κατηγορία και από εκεί και πέρα ό,τι καλύτερο προκύψει.

Την Κυριακή (23/10) η Νίκη θα υποδεχθεί το Στρατώνι, ομάδα έμπειρη στην κατηγορία και ο αγώνας κάθε άλλο παρά εύκολος είναι. Η ομάδα μας, λοιπόν, απευθύνει κάλεσμα σ’ όλους τους φιλάθλους των οποίων τη συμπαράσταση έχει ανάγκη. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 23/10/2011 και ώρα 17.00 στο κλειστό γυμναστήριο Ν. Ιωνίας. Όλοι μαζί οι Νικιώτες, λοιπόν, την Κυριακή (23/10) στο κλειστό κόσμια και πολιτισμένα, γιατί πρέπει να διαφυλαχθεί η έδρα της ομάδας και να της συμπαρασταθούμε με τη φωνή μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα