Καλογήρου: «Πρωτόγνωρη εμπειρία»

Παρά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της μόλις τρεις ημέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, ο στόχος της Χαλκίδας στη νέα Γ’ Εθνική είναι η άνοδος.

Ο Λευτέρης Καλογήρου αντικατέστησε το Δημήτρη Λιόγα, ο οποίος αποχώρησε για χάρη της ΑΕΚ, και όπως παραδέχθηκε μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ βρήκε μια καλά προπονημένη και δουλεμένη ομάδα, με αρκετά καλό υλικό, που μπορεί να διεκδικήσει

την είσοδό της στην πρώτη δυάδα, που οδηγεί στη Β’ Εθνική. Αναλυτικά τα όσα είπε..

Για τη συνεργασία του με τη Χαλκίδα: «Η διοίκηση έπρεπε γρήγορα να βρει αντικαταστάτη. Εγώ, παρά την ιδιαίτερη κατάσταση, ήθελα πρώτα να δω το υλικό και να μιλήσω με τη διοίκηση. Πήγα στη Χαλκίδα, είδα την προπόνηση της ομάδας και τελικά αποφάσισα να δεχτώ, γιατί η ομάδα δείχνει να είναι καλά προπονημένη και δουλεμένη. Το υλικό είναι αρκετά καλό για την κατηγορία».

Για την πρεμιέρα με τον Εργοτέλη: «Είναι ούτως ή άλλως δύσκολη για όλες τις ομάδες. Για εμάς θα είναι ακόμα περισσότερο, γιατί την εβδομάδα πριν από το πρώτο παιχνίδι της σεζόν ο παίκτης θα πρέπει να συγκεντρώνεται στις ιδιαιτερότητες της αγωνιστικής. Δυστυχώς, η ομάδα με την αλλαγή προπονητή δεν μπόρεσε να έχει όσο θα έπρεπε το νου της. Σε σύντομο χρονικό διάστημα πρέπει να συγκεντρωθούμε μόνο στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Δεν προτίθεμαι να αλλάξω κάτι στο αγωνιστικό στιλ που ετοίμαζε ο προκάτοχος μου, γιατί δεν προλαβαίνω και όπως λέω στους παίκτες στις πρώτες αγωνιστικές θα μπω στα ρούχα του και τα παπούτσια του».

Για το φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής: «Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι το πιο δύσκολο εθνικό πρωτάθλημα. Εδώ και πολλά χρόνια το γεγονός ότι ανέβαινε μόνο μία ομάδα υποχρέωνε πολλά σωματεία να ενισχυθούν πάρα πολύ, φτιάχνοντας ακριβά ρόστερ και στο τέλος τα κατάφερνε μόνο ένας. Σπαταλήθηκαν πολλά χρήματα και δείγμα αυτού είναι ότι οι περισσότερες ομάδες που ξεπέρασαν το σκόπελο της Γ’ Εθνικής έφτασαν πολύ γρήγορα να παίζουν σε Α2 και Α1».

Για τους στόχους της Χαλκίδας: «Οι στόχοι που έχουν τεθεί από τη διοίκηση είναι η ομάδα να διεκδικήσει την άνοδο, καθώς φέτος κατ’ εξαίρεση δύο ομάδες παίρνουν την άνοδο και οι τρίτες παίζουν σε αγώνες μπαράζ. Ο στόχος είναι εφικτός, αν και ο όμιλός μας είναι πολύ δυνατός, με μπαρουτοκαπνισμένες ομάδες. Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον μέχρι το τέλος».

Keywords
Τυχαία Θέματα