Πρωτιά για Σπόρτινγκ

Ένα γκολ ήταν αρκετό για την Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι στην έδρα της Ντι Σι Γιουνάιτεντ, για να εξασφαλίσει την πρώτη θέση της ανατολικής περιφέρειας του MLS.

Η Σπόρτινγκ, έπειτα από το 1-0 στη τελευταία αγωνιστική της regular season, δεν ενδιαφέρεται για τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Οι γηπεδούχοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες, αλλά… λύγισαν σε μία φάση διαρκείας στο 54ο λεπτό.

Τότε ο Κέι Καμαρά βρήκε αρχικά το δοκάρι με κεφαλιά και στην συνέχεια ο

Ματ Μπέσλερ πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και η ομάδα της Κάνσας Σίτι ανέβηκε στους 51 βαθμούς. Έτσι, θα αντιμετωπίσει με πλεονέκτημα έδρας τον νικητή κάποιου προκριματικού αγώνα των play off.

Η Γιουνάιτεντ είχε δοκάρι στην τελευταία φάση του αγώνα, αλλά δεν απέφυγε την ήττα. Αυτή άφησε τους «πρωτευουσιάνους» στους 39 βαθμούς και στην 13η θέση σε σύνολο 18 ομάδων.

Ντι Σι Γιουνάιτεντ: Χαμίντ, Ουάιτ, Μακντόναλντ, Βούλαρντ (46’ Μπουρς), Κορμπ, Κίτσεν, Ντε Ροζάριο, Νατζάρ, Κινγκ (75’ Ουόλφ), Σιμς (17’ Ντα Λουζ), Κουαράντα.
Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι: Νίλσεν, Μπέσλερ, Σίνοβιτς, Χούλιο Σέζαρ, Εσπινόζα (46’ Αρνόντ), Μάιερς, Κολίν, Ζουσί, Καμαρά, Μπάνμπερι (68’ Σαπόνγκ), Μπράβο.

Keywords
Τυχαία Θέματα