Μυτιληνού: «Ήμουν κακός»

Ποδαρικό με το… αριστερό έκανε ο Πολυκράτης Σάμου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, καθώς γνώρισε την ήττα από τον Έσπερο, στη Λαμία.

Ο Στέργιος Μυτιληνού, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Τ.Ε. ΕΟΚ Σάμου, παραδέχθηκε πως τους λύγισαν τα πολλά προβλήματα, καθώς στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν μόλις δέκα παίκτες: «Πήγαμε στη Λαμία με ένα σωρό προβλήματα (όλοι τα ξέρουμε πάνω-κάτω), αλλά με πίστη στην ομάδα

μας ότι μπορούμε να κάνουμε την έκπληξη και μέχρι το 37’ ήμασταν στον πόντο. Στο τέλος η κούραση, το όχι καθαρό μυαλό, κάποιες λεπτομέρειες και δύο καθοριστικά σφυρίγματα έκριναν το παιχνίδι».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη δική του απόδοση, που δεν ήταν αυτή που θα ήθελε: «Θέλω να πω και κάτι για εμένα προσωπικά. Δεν βοήθησα την ομάδα μου όσο θα ήθελα και ήμουν κακός και ίσως τώρα να ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα, αλλά δεν θα μείνουμε εκεί. Θα δούμε τα λάθη μας και θα κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι που θα είναι καθοριστικό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Για αυτό ζητώ τη στήριξη του κόσμου της Σάμου».

Επόμενος αντίπαλος για τον Πολυκράτη είναι την επόμενη Κυριακή (30/10) η Χαλκίδα, στο Πυθαγόρειο.

Keywords
Τυχαία Θέματα