«Έγραψε» ο Κοντρέρας για Χιλή

Το δεύτερο γκολ της καριέρας του με την φανέλα της Χιλής σημείωσε ο Πάμπλο Κοντρέρας στο 2-0 της εθνικής του σε βάρος της Παραγουάη.

Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά στο 28ο λεπτό του παιχνιδιού για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου του 2014 στην ζώνη της Νότιας Αμερικής. Γενικά, οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στον αγωνιστικό χώρο και πίεζαν συνεχώς, αλλά δεν μπόρεσαν να χτίσουν πάνω στο γκολ

του Κοντρέρας μέχρι το 86ο λεπτό.

Σε αυτό το σημείο, ο Ντάνιελ Κάμπος σημείωσε το 2-0 και ουσιαστικά «τελείωσε» το ματς. Έτσι, η Χιλή βρέθηκε στους έξι βαθμούς και άφησε την Παραγουάη στους τέσσερις.

Χιλή: Μπράβο, Κοντρέρας, Γκονζάλεζ, Πόνσε, Φερνάντεζ (87' Μιρόσεβιτς), Αράνγκουιζ, Μέντελ, Ίσλα, Σάντσεζ, Σουάζο (71' Κάμπος), Βάργκας (78' Παρέδες).
Παραγουάη: Μπαρέτο, Βερόν, Μπόνετ (46' Πέρεζ), Σαμούντιο, Μανζούρ, Ριβέρος, Ντος Σάντος (62' Σανταντέρ), Ακουίνο, Εστιγκαρίμπια (75' Καρντόζο), Αγιάλα, Βάλντεζ.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα