Δύο φαβορί για τη θέση του GM στους Τρέιλ Μπλέιζερς

Οι Ντέιβιντ Μόργουεϊ και Τζεφ Μπάουερ προβάλουν σαν τα φαβορί για τη «ορφανή» θέση του GM στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, οι οποίοι ετοιμάζονται παράλληλα για ανταλλαγές.

Για σχεδόν έναν χρόνο, ο Τσαντ Μπάκαναν είναι ο προσωρινός γενικός διευθυντής των εκπροσώπων του Πόρτλαντ. Μάλιστα δεν αποκλείεται μονιμοποίησή του, αλλά είναι τρίτο φαβορί πίσω από τους Μόργουεϊ και Μπάουερ.

Ο πρώτος είναι τωρινός GM των Ιντιάνα Πέισερς. Ωστόσο απέσπασε άδεια από τον πρόεδρο της ομάδας του, Λάρι Μπερντ, και συναντήθηκε με ανθρώπους των Μπλέιζερς. Πλέον εκκρεμεί ραντεβού με

τον ιδιοκτήτη Πολ Άλεν, με το οποίο ενδέχεται να «κλείσει» τη νέα του δουλειά.

Από την πλευρά του, ο Μπάουερ ήταν για πολλά χρόνια GM των Νιου Ορλίνς Χόρνετς. Επίσης διεκδίκησε αντίστοιχη θέση τους τελευταίους μήνες στους Τορόντο Ράπτορς και στους Νιου Τζέρζεϊ Νετς, αλλά έμεινε «άνεργος». Πρόκειται για τον δεύτερο επικρατέστερο γενικό διευθυντή των Μπλέιζερς, με βάση τα τωρινά δεδομένα, οπότε ενδέχεται να μείνει εκ νέου στο περιθώριο.

Ακόμα, οι τέσσερις φετινές επιλογές ντραφτ του συλλόγου του Όρεγκον αναμένεται να μειωθούν. Συγκεκριμένα ο νέος GM μάλλον θα προχωρήσει σε σχετικές ανταλλαγές, ώστε να αποκτηθούν έτοιμοι παίκτες, αντί για ανερχόμενους. Μία άλλη σημαντική προτεραιότητα του νέου γενικού διευθυντή είναι η ανανέωση του συμβολαίου του Νικολά Μπατούμ.

Keywords
Τυχαία Θέματα