Αναγέννηση Καρδίτσας: Θεοδοσιάδης και στη Football League 2

Στον πάγκο της Αναγέννησης Καρδίτσας θα κάθεται και τη νέα περίοδο ο Σάκης Θεοδοσιάδης, καθώς ανανέωσε για έναν χρόνο την συνεργασία του.

Ο Θεοδοσιάδης «κρέμασε» τα παπούτσια του τον Ιανουάριο με τη φανέλα της ΑΣΑ και στη συνέχεια ανέλαβε την τεχνική της ηγεσία, οδηγώντας την στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 4ο όμιλο και την άνοδο στη Football League 2.

Αναλυτικά

η ανακοίνωση:

«Μετά από συνάντηση που είχε ο πρόεδρος κ. Πέτρος Σαμαλικούδης με τον προπονητή της ομάδας κ. Θεοδόσιο Θεοδοσιάδη, η διοίκηση του Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Καρδίτσας 1904 ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας και την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2012-2013.

Εκ της διοικήσεως».

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας, ο Θεοδοσιάδης δήλωσε: «Ευχαριστώ τον πρόεδρο και την διοίκηση του Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου, στο να επεκτείνουμε την συνεργασία μας και τη νέα σεζόν, ευελπιστώντας να φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους, όσο και του φίλαθλου κόσμου του ιστορικού συλλόγου της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ. Μέσα από την πολύ δουλειά, εγώ και οι συνεργάτες μου θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα για το νέο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE 2».

Keywords
Τυχαία Θέματα