Euro 2012: Κεντίρα: «Η Γερμανία… πεινάει πιο πολύ»

Ναι μεν, αλλά από τον Σάμι Κεντίρα, με τον Γερμανό διεθνή να παραδέχεται ότι η Ισπανία είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του Euro 2012, τονίζοντας ωστόσο πως η χώρα του θέλει… απεγνωσμένα τον τίτλο!

Δηλώσεις αναφορικά με την παρουσία των «πάντσερ» στο επικείμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και τις πιθανότητες διάκρισής τους στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας έκανε ο Σάμι Κεντίρα. Χαρακτηρίζοντας ως επικρατέστερη ομάδα για την κατάκτηση του τροπαίου την Ισπανία

αλλά στέλνοντας και… μήνυμα αναφορικά με τις διαθέσεις της Γερμανίας!

«Θα συμφωνήσω με τον Λούκας Ποντόλσκι πως αυτό που μετράει στο Euro για εμάς είναι να το κατακτήσουμε. Μετά το Μουντιάλ του 2010 είμαστε πιο έμπειροι τώρα. Οι παίκτες ξέρουν πώς να αντιμετωπίσουν την πίεση. Έχουμε σημειώσει μεγάλη πρόοδο από το 2010. Αν είμαστε στο ίδιο επίπεδο με την Ισπανία; Δεν έχουμε πετύχει τίποτα ακόμα», ανέφερε αρχικά ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης και πρόσθεσε:

«Η Ισπανία έχει κερδίσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και το Παγκόσμιο Κύπελλο. Έχουν γράψει ιστορία. Έχουν ήδη κερδίσει πολλά και μπορούν να κάνουν τη διαφορά και αυτό το καλοκαίρι. Δεν λέω ότι δεν είναι πεινασμένοι και για άλλους τίτλους, αλλά πιστεύω εμείς είμαστε πιο πεινασμένοι για επιτυχία και θέλουμε απεγνωσμένα αυτό τον τίτλο».

Keywords
Τυχαία Θέματα