«Μετωπική σύγκρουση με την ΕΠΟ»

Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι σύνδεσμοι του Ολυμπιακού Βόλου, οι οποίοι καλούν σε λαϊκή συνέλευση τους φιλάθλους της θεσσαλικής ομάδας, τους μετόχους, τον Ερασιτέχνη, τους παλαιμάχους, την ΕΠΣΘ και τους πολιτικούς φορείς

Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 21.00 στο ξενοδοχείο «Valis». Στο δελτίο Τύπου των συνδέσμων του Ολυμπιακού Βόλου αναφέρονται τα εξής:

«Καλούμε σε παμβολιώτικη μεγάλη

λαϊκή συνέλευση όλους τους φίλους του Ολυμπιακού, τους οπαδούς μας, τους μετόχους, τα Δ.Σ. των ΠΑΕ Ερασιτέχνη, Παλαιμάχων, ΕΠΣΘ και το Δήμαρχο Βόλου, τον Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στο Valis, την Παρασκευή και ώρα 9:00μ.μ.

Φίλοι μας και οπαδοί μας,
Η ανησυχία όλων μας είναι εμφανής.
Τα συμπτώματα της εσωστρέφειας και της εσωτερικής αντιπαράθεσης θα αρχίσουν να εμφανίζονται επικίνδυνα, αν γρήγορα δε δικαιωθεί η ομάδα μας.

Πλέον η ΠΑΕ καλείται να πάρει την υπόθεση στα χέρια της σοβαρά και υπεύθυνα και να σεβαστεί την επιταγή και το μήνυμα των χιλιάδων οπαδών που είναι η επιστροφή στη Super League και μόνο και πουθενά αλλού.
Στη μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση στο Valis θα ενημερωθούμε και θα παρθούνε οι τελικές αποφάσεις.

Φαίνεται ξεκάθαρα ότι μετά τους πολιτικούς του ΠΑΣΟΚ που μας κορόιδευαν, τώρα και στην ΕΠΟ δείχνουνε την αδιαφορία τους και την άρνησή τους.

Δυστυχώς, όλους αυτούς τους μήνες κοιμηθήκαμε.
Ήλθε η ώρα της μετωπικής σύγκρουσής μας με την ΕΠΟ.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ δεσμεύθηκε ότι αν δεν υπάρχει απάντηση από την ΕΠΟ στα υπομνήματα και αιτήματα της ΠΑΕ που κατατέθηκαν την προηγούμενη Δευτέρα, θα προχωρήσουμε σε αγωγές, μηνύσεις και προσφυγές στη FIFA.
Αυτό περιμένει ο κόσμος.

Έχουμε στα χέρια μας σημαντικά χαρτιά και δεν τα έχουμε αξιοποιήσει, διότι τόσους μήνες επιλέχθηκε η ήπια γραμμή των διαπραγματεύσεων και των προσεγγίσεων η οποία απέτυχε παταγωδώς.
Καλούμε τον κόσμο μας σε εγρήγορση και να ανταποκριθεί στο κάλεσμα των Διοικήσεων των Συνδέσμων.
Μέτοχοι, ΠΑΕ, Ερασιτέχνης όλοι από κοινού να καταθέσουν άμεσα την αγωγή – μήνυση και να ξεπαγώσει η καταγγελία μας σε ΟΥΕΦΑ – ΦΙΦΑ.

Οι Διοικήσεις των οργανωμένων:
Austrian Boys Club, ΣΦΟΒ, Vatos Locos, Athens Funs, Red Eagles, Αργοναύτες, Κόκκινη Ν. Ιωνία, Red Club Κασσαβέτη, Lady’s Club, Red Madness, Οικονομικός Όμιλος».

Keywords
Τυχαία Θέματα