Σαμαράς: Εμείς χτίζουμε, αυτοί γκρεμίζουν

12:47 24/5/2012 - Πηγή: AEK365

Η επίθεση από πλευράς Νέας Δημοκρατίας κατά του Αλέξη Τσίπρα συνεχίζεται με τον Αντώνη Σαμαρά σε συνέντευξη του στον ΑΝΤ1 να υποστηρίζει που την ώρα που το κόμμα του χτίζει συμμαχίες ο ΣΥΡΙΖΑ τις γκρεμίζει.
Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας: "Ο κύριος Τσίπρας

έδειξε μια αλαζονεία, δεν πήρε το μήνυμα του λαού. Κάποιοι δημιουργούν απελπισία θέλοντας να κερδίσουν πολιτικά. Κατεδαφίζει συμμαχίες την ώρα που εμείς τις χτίζουμε. Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει έξω από το ΝΑΤΟ. Τότε ποιοι θα είναι οι σύμμαχοι μας; Αν κουνηθεί η Τουρκία, πώς θα μιλάει ο κύριος Τσίπρας εκτός του NATO;".
Για την καταγγελία του μνημονίου που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ ο Αντώνης Σαμαράς αφού σημείωσε πως θα επρόκειτο για κίνηση αυτοκτονίας μια έξοδος από το ευρώ πρόσθεσε λέγοντας ότι "καταγγελία του μνημονίου σημαίνει έξοδος από το ευρώ. Η Ευρώπη δίνει μήνυμα για αλλαγή. Εμείς χτίζουμε μια νέα Ελλάδα και αυτοί γκρεμίζουν".
Όσον αφορά το θέμα της ανάπτυξης ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε ότι "μιλάμε για ομόλογα έργων και υποδομών. Θα εγγυάται η ΕΚΤ τις καταθέσεις . Θα χρηματοδοτήσουμε τη ρευστότητα θα ζωντανέψουμε τις επιχειρήσεις. Παράλληλα τόνισε ότι είναι ευρωπαϊκό αστείο να αυξάνεις φόρους και να έχεις λιγότερα έσοδα. Εάν βγούμε από το ευρώ η δραχμή θα υποτιμηθεί από 50% έως 80% η διόγκωση του χρέους θα είναι τεράστια".

Keywords
Τυχαία Θέματα