Μεταγραφική ενίσχυση... ενόψει στην Παρί Σ.Ζ.

Σε τρεις ή τέσσερις μεταγραφές πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών είναι έτοιμοι να προχωρήσουν οι διοικούντες την Παρί Σεν Ζερμαίν ενόψει της νέας σεζόν, η οποία θα βρει τους πρωτευουσιάνους στο Champions League.

Ο βαθύπλουτος ιδιοκτήτης της Παρί Σ.Ζ., Νασέρ Αλ Κελαΐφι, τόνισε στον ραδιοφωνικό σταθμό «RMC» ότι η ομάδα πρέπει να ενισχυθεί, απέφυγε ωστόσο, να επιβεβαιώσει ότι το μεταγραφικό μπάτζετ για το φετινό καλοκαίρι

ανέρχεται στα 100.000.000 ευρώ:

«Θα συζητήσουμε τη δομή της ομάδας. Θέλουμε τρεις ή τέσσερις προσθήκες. Θα παίξουμε στο Champions League και για να τα πάμε καλά θα πρέπει η ομάδα μας να βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο. Αν θα δώσουμε 100 εκατομμύρια για μεταγραφές; Αυτό είναι φήμες…. Ποτέ δε μιλήσαμε με αριθμούς… Στόχος μας δεν είναι να αποκτήσουμε μόνο παίκτες. Έχουμε χρήματα να ξοδέψουμε, αλλά σε βάθος χρόνου θα θέλαμε να βγάλουμε και νεαρούς παίκτες από τις ακαδημίες μας. Χτίζουμε τα θεμέλια της Παρί Σεν Ζερμαίν. Επιπλέον, θα επενδύσουμε σε ένα νέο προπονητικό κέντρο ή ένα νέο γήπεδο…»

Όσον αφορά στις υποθέσεις των Γκονζάλο Ιγκουαΐν και Κακά, οι οποίοι βρίσκονται στο «στόχαστρο» της Παρί Σεν Ζερμαίν, ο Νασέρ Αλ Κελαΐφι, υποστήριξε:

«Ο χρυσός κανόνας στις διαπραγματεύσεις είναι η εμπιστοσύνη. Μέχρι να αποκτήσουμε έναν ποδοσφαιριστή, τίποτα δε θα πρέπει να ανακοινωθεί...»

Keywords
Τυχαία Θέματα