Με RBI του Μάικ Μουστάκα οι Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς

06:22 2/6/2012 - Πηγή: OnSports

Συνέχισε τις θετικές εμφανίσεις ο Μάικ Μουστάκας με ένα RBI στο 2-0 των Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς σε βάρος των Όκλαντ Αθλέτικς.

Οι «βασιλικοί» προηγήθηκαν με 2-0 στο πρώτο inning, σκορ που αποδείχθηκε αρκετό για τη νίκη. Συγκεκριμένα ο Yuniesky Betancourt επανήλθε θετικά στη δράση διαμορφώνοντας το 1-0 και ακολούθησε ένα τυχερό 2-0 από χτύπημα του Μουστάκα. Ακόμα

ο Felipe Paulino (3-1) «καθάρισε» έξι innings, ενώ οι Kelvin Herrera, Greg Holland και Jonathan Broxton ολοκλήρωσαν εύκολα τα τρία τελευταία κομμάτια της αναμέτρησης. Μάλιστα ο Broxton συμπλήρωσε δώδεκα saves και πιστοποίησε την ένατη διαδοχική ήττα των Αθλέτικς.

Επτά σερί ήττες συμπλήρωσαν οι Χιούστον Άστρος, έπειτα από το 4-1 στα «χέρια» των Σινσινάτι Ρεντς. Ο Jay Bruce βοήθησε με home run τον Mike Leake (2-5) να πάρει τη νίκη. Επίσης, ο Aroldis Champman κατέγραψε το τέταρτο φετινό του save, σαν τρίτος pitcher των «κόκκινων» που προηγήθηκαν με 2-0 στο πρώτο inning σε βάρος του J.A. Happ (4-5).

Με πέντε runs στο δεύτερο inning, οι Νιου Γιορκ Γιάνκις κέρδισαν με 9-4 τους Ντιτρόιτ Τάιγκερς. Άλλωστε ο Curtis Granderson πέτυχε Grand Slam σε βάρος της παλιάς του ομάδας και ο C.C. Sabathia (7-2) κέρδισε εύκολα τον Casey Crosby (0-1), o οποίος ντεμπούταρε σε επίπεδο Major League. Επίσης, ο Alex Rodriguez σημείωσε διπλό home run και ο Rafael Soriano ανέλαβε το ένατο inning με τις βάσεις γεμάτες, αλλά κράτησε το σκορ υπέρ των Νεοϋορκέζων με το έβδομο του save. Από την άλλη ξεχώρισε το home run του Ramon Santiago.

Σε εξέλιξη είναι τα Φιλαδέλφεια Φίλις-Μαϊάμι Μάρλινς, Μιλγουόκι Μπρούερς-Πίτσμπουργκ Πάιρετς, Σικάγο Ουάιτ Σοξ-Σιάτλ Μάρινερς, Κολοράντο Ρόκις-Λος Άντζελες Ντότζερς, Σαν Ντιέγκο Πάντρες-Αριζόνα Ντάιμοντμπακς, Λος Άντζελες Έιτνζελς-Τέξας Ρέιντζερς και Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς-Σικάγο Καμπς, τα οποία ολοκληρώνουν το σημερινό πρόγραμμα του MLB. Νωρίτερα ολοκληρώθηκαν τα πρώτα πέντε παιχνίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα