Complete shutout για τον Derek Lowe τον Κλίβελαντ Ίντιανς

Ο Derek Lowe (6-1) οδήγησε τους Κλίβελαντ Ίντιανς στο 5-0 επί των Μινεσότα Τουίνς με complete shutout.

Μάλιστα ο 38χρονος pitcher σημείωσε την τελευταία του αντίστοιχη επίδοση, πριν από επτά χρόνια! Επίσης, οι Shin-Soo Choo, Asdrubal Cabrera και Carlos Santana «έγραψαν» home runs για τους «ινδούς».

Στο ένατο inning o Hunter Pence παραχώρησε το 3-3 με ατομικό λάθος, αλλά το διόρθωσε διαμορφώνοντας το 4-3 των Φιλαδέλφεια

Φίλις σε βάρος των Χιούστον Άστρος με walk-off home run στο πρώτο extra inning. Μοιραίος pitcher o πρώην άσος των Φίλις, Brett Myers (0-1). Νωρίτερα ο Brian Schneider είχε σημειώσει άλλο home run, ενώ ο Matt Downs είχε αντίστοιχο χτύπημα για τα «άστρα».

Σε βάρος του Rafael Dolis (2-3) πέτυχε ο Yadier Molina νικητήριο 2-out single στο ένατο inning και έφερε τους Σέιντ Λούις Κάρντιναλς στο 7-6 με τους Σικάγο Καμπς. Έτσι οι παγκόσμιοι πρωταθλητές απέφυγαν πέμπτη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα. Ο Alfsonso Soriano είχε ισοφαρίσει σε 6-6 με το πρώτο του φετινό home run στο πρώτο μισό του ένατου inning, όταν ο Jason Motte (2-1) απώλεσε το save, αλλά τελικά χρεώθηκε τη νίκη. Οι Matt Holliday και Matt Carpenter είχαν πετύχει νωρίτερα home runs για τους «καρντς», ενώ ο Bryan LaHair συμπλήρωσε δέκα αντίστοιχα χτυπήματα για τους Καμπς.

Με εύκολο 6-1 κέρδισαν οι Σαν Ντιέγκο Πάντρες τους Ουάσινγκτον Νάσιοναλς. Ξεχώρισε ο 19χρονος Bryce Harper με το δεύτερο home run της καριέρας του, ενώ ο Anthony Bass (2-4) είχε εύκολη έργο στη δέκατη του παρουσία σε αγώνα Major League. Ακόμα, ο John Baker πρόσφερε τρία hits και ισάριθμα RBIs.

Σε εξέλιξη είναι τα Σικάγο Ουάιτ Σοξ-Ντιτρόιτ Τάιγκερς και Μπόστον Ρεντ Σοξ-Σιάτλ Μάρινερς. Στις δύο τα ξημερώματα θα αρχίσουν τα Λος Άντζελες Έιντζελς-Όκλαντ Αθλέτικς, Ατλάντα Μπρέιβς, Σινσινάτι Ρεντς, Νιου Γιορκ Μετς-Μιλγουόκι Μπρούερς, Μπάλτιμορ Όριολς-Νιου Γιορκ Γιάνκις, Μαϊάμι Μάρλινς-Πίτσμπουργκ Πάιρετς και Τορόντο Μπλου Τζέις-Τάμπα Μπέι Ρέις. Στις τρεις το Τέξας Ρέιντζερς-Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς, ενώ το σημερινό πρόγραμμα ολοκληρώνεται με τα Λος Άντζελες Ντότζερς-Αριζόνα Ντάιμοντμπακς και Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς-Κολοράντο Ρόκις, τα οποία θα ξεκινήσουν στις πέντε τα ξημερώματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα