Η Φορτούνα πέταξε εκτός Μπουντεσλίγκα την Χέρτα του Ρεχάγκελ

Την άνοδό της στην Μπουντεσλίγκα πανηγύρισε η Φορτούνα μετά την ισοπαλία της με 2-2 κόντρα στην Χέρτα του Ότο Ρεχάγκελ στον επαναληπτικό του μπαράζ ανόδου.

Το «συγκρότημα» του Ντίσελντορφ πήρε το βράδυ της Τετάρτης (16/5) το «εισιτήριο» για την πρώτη τη τάξει κατηγορία της Γερμανίας, σε συνδυασμό με τη νίκη της με 2-1 στον πρώτο αγώνα και ανέβηκε στην Μπουντεσλίγκα, έπειτα από 15 χρόνια.

Η Φορτούνα προηγήθηκε μόλις 25 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη της αναμέτρησης με τον Μπέιστερ,

ωστόσο, στο 23’ η Χέρτα έφερε το ματς στα ίσια με τον Μπεν Χατίρα. Ωστόσο, στο 54’ ο Τυνήσιος μέσος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε με δέκα παίκτες το «συγκρότημα» του Ότο Ρεχάγκελ.

Η αριθμητική υπεροχή των γηπεδούχων έφερε… καρπούς στο 59’ με τον Γιοβάνοβιτς να κάνει το 2-1. Όμως, στο 85’ ο Ράφαελ έφερε το ματς στα ίσια (2-2) και έδωσε νέο… ενδιαφέρον για τα τελευταία λεπτά.

Διακοπή λόγω πανηγυρισμών

Ωστόσο, η αναμέτρηση διεκόπη στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων, από τα επτά που είχε δείξει ο διαιτητής, έπειτα από την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο των φιλάθλων της Φορτούνα. Έπειτα από 21 λεπτά, οι δύο ομάδες επέστρεψαν από τα αποδυτήρια χωρίς ωστόσο να αλλάξει κάτι, με την ομάδα του Ντίσελντορφ να παίρνει την άνοδο και την Χέρτα να υποβιβάζεται στην Β’ κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος.

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ: Ράταϊτσακ, Λέβελς, Λουκίμια, Λανγκενέκε, Βαν Ντεν Μπέργκ, Μπόντζεκ, Λάμπερτζ (89’ Χουάναν), Φινκ, Μπέιστερ (77’ Μάτουσικ), Λάρσεν (46’ Γιοβάνοβιτς), Μπρόκερ.

ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ: Κραφτ, Χούμπνικ, Μιγιάτοβιτς, Ρόνι (94’ Μπάστιανς), Γιάνκερ (72’ Λελ), Κομπιασβίλι, Νιεμάγιερ, Μπεν-Χατίρα, Ράφαελ, Ρουκαβίτσια (72’ Έμπερτ), Ράμος.

Keywords
Τυχαία Θέματα