Θυμάται τα σχολικά του χρόνια ο Κρις Πολ

Εξήγησε ο Κρις Πολ τις προτεραιότητές του, όταν ήταν μαθητής, πριν δεσμευτεί με το κολέγιο του Ουέικ Φόρεστ.

Το 2005 ο 27χρονος Αμερικανός πλέι-μέικερ αποτέλεσε πέμπτη επιλογή στη διαδικασία του ντραφτ, αλλά προηγήθηκαν τα χρόνια του σε σχολικό επίπεδο. Πάντως τα πράγματα δεν πήραν την τροπή, που ήθελε, όπως θυμάται:

«Λάτρευα τους Ταρ Χιλς. Μεγάλωσα παρακολουθώντας τη Νορθ Καρολάινα, η οποία έδρευε μερικά χιλιόμετρα από το σπίτι μου. Από μικρό παιδί ήθελα να παίξω για τη συγκεκριμένη σχολή. Περίμενα υπομονετικά για σχετική προσφορά,

γιατί ήθελα να μάθω, αν την άξιζα. Μόλις κατατέθηκε, πήρα τηλέφωνο τον προπονητή του Ουέικ Φόρεστ και δεσμεύτηκα στη σχολή».

Ο βασικός πλέι-μέικερ των Λος Άντζελες Κλίπερς είχε οδηγήσει το λύκειό του σε σεζόν 26-4 την τελευταία του χρονιά στο Ουέστ Φόρσιθ. Στη συνέχεια προτίμησε την προσφορά του Ουέικ Φόρεστ, μέσω της οποίας έφτασε στο ντραφτ του 2005 και ξεκίνησε την καριέρα του στο ΝΒΑ μέσω των Νιου Ορλίνς Χόρνετς.

Θυμίζουμε πως η τωρινή του ομάδα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τους Σαν Αντόνιο Σπερς απόψε (16/05, 04:30). Πρόκειται για τον πρώτο αγώνα της ημιτελικής σειράς των playoffs της δυτικής περιφέρειας του ΝΒΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα