Τα πάντα για τη νίκη

00:32 16/5/2012 - Πηγή: AEK365

Τα πλέι οφ συνεχίζονται με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Στο παιχνίδι θα ανοίξει την αυλαία της πέμπτης αγωνιστικής της συγκεκριμένης φάσης του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ατρόμητος και οι δύο ομάδες θέλουν να πάρουν τη νίκη, σε ένα παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 17:45. Οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν στην διάθεσή τους τον Κουίνσι, αφού συνέχισε να αισθάνεται ενοχλήσει και δεν κατάφερε να προπονηθεί. Ενώ αντίθετα στην 18άδα επιστρέφει ο Νίνης και ο Λαγός. Από την άλλη ο Γιώργος Δώνης θα έχει

ετοιμοπόλεμους 16 παίκτες. Πιο συγκεκριμένα από τους 17 που βρίσκονται στην αποστολή του Ατρομήτου, ο Καραγκούνης δεν μπορεί να αγωνιστεί, ο Αθανασίου δεν μετρά ούτε μία συμμετοχή φέτος λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΠΑΟ: Ορέστης Καρνέζης, Στέφανος Κοτσόλης, Λουκάς Βύντρα, Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, Γιόσου Σαριέγκι, Σεντρίκ Καντέ, Τάσος Λαγός, Σιμάο Μάτε Τζούνιορ, Βίκτορ Βιτόλο, Ζέκα, Γιώργος Καραγκούνης, Σωτήρης Νίνης, Κώστας Κατσουράνης, Χάρης Μαυρίας, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Σίλβα Κλέιτον, Χοσέ Τοτσέ και Αντώνης Πετρόπουλος.

Ατρόμητος: Ιτάνζ, Ράντμαν, Νάστος, Οικονόμου, Φυτανίδης, Ζουέλα, Ιγκλέσιας, Σφακιανάκης, Μπάλλας, Αθανασίου, Δημούτσος, Καραμάνος, Αναστασάκος, Μήτρογλου, Επστάιν, Καραγκούνης, Γιαννούλης.

Keywords
Τυχαία Θέματα