Συνέχεια με διπλό τραπ

Ενώ οι διεθνείς αγώνες του “CYPRUS GRAND PRIX 2015”, συνεχίζονται σήμερα στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο Λάρνακας, με το αγώνισμα του διπλού τραπ ανδρών και εφήβων, ο απολογισμός των δυο πρώτων ημερών για τους διεθνείς σκοπευτές μας είναι εκπληκτικός, αφού έφεραν την Κύπρο να προηγείται στον πίνακα των μεταλλίων, ανάμεσα σε 32 χώρες, με τέσσερα χρυσά κι ένα αργυρό!

Το πρόγραμμα σήμερα περιλαμβάνει αγώνα 150 δίσκων διπλού τραπ για τους

άνδρες και τους έφηβους, ενώ γύρω στις 3.00 μ.μ. θα γίνουν ο ημιτελικός και οι τελικοί για τους άνδρες και θα ακολουθήσει γύρω στις 4.00 μ.μ., η απονομή των επάθλων στους νικητές. Την εθνική ομάδα της Κύπρου θα στελεχώσουν οι διεθνείς μας Στέφανος Θεοδότου, Παναγιώτης Πουρίκκος και Τζιοβάννης Σαββίδης, που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν και να «μετρήσουν» δυνάμεις και αντοχές απέναντι στα κορυφαία ντουφέκια της Ευρώπης και του κόσμου. Οι Κύπριοι διεθνείς θα βρουν απέναντί τους τους περισσότερους σκοπευτές που φιγουράρουν στο «τοπ 30» της παγκόσμιας κατάταξης, όπως οι Ρώσοι παγκοσμιονίκες και ολυμπιονίκες Βιτάλι Φοκίβ (νούμερο 5 στον κόσμο) και Βασίλι Μισιίν (νούμερο 9), ο Βρετανός Στήβεν Σκοτ (7ος στην παγκόσμια κατάταξη), οι Ούγγροι Ρόλαντ Γκέριπικς και Ρίτσιαρντ Μπόγκναρ, ο Σουηδός Χάκαν Ντάλπι κ.α.

Πρωτιά στον πίνακα των μεταλλίων

Με την ολοκλήρωση των αγώνων του σκητ στις δυο πρώτες μέρες των αγώνων, οι Κύπριοι διεθνείς με τις σημαντικές επιτυχίες τους, έφεραν τη χώρα μας να προηγείται στον πίνακα των μεταλλίων, ανάμεσα στις 32 χώρες που συμμετέχουν στον αγώνα. Με πέντε μετάλλια (4 χρυσά κι ένα αργυρό) η Κύπρος βρίσκεται στην πρώτη θέση κι ακολουθεί η Ρωσία με 2 χρυσά, δύο αργυρά κι ένα χάλκινο, ενώ στην τρίτη θέση του πίνακα βρίσκεται η Γαλλία με 2 αργυρά μετάλλια.

Τα τέσσερα χρυσά για την την Κύπρο εξασφάλισαν, η Παναγιώτα Ανδρέου στο σκητ γυναικών, ο Στέφανος Νικολαΐδης στη σκητ εφήβων και οι εθνικές μας ομάδες των ανδρών και των γυναικών, ενώ η Άντρη Ελευθερίου κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο σκητ γυναικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα