ΑΕΛ: Έτοιμη για τον «τρίτο τελικό»

Ακόμα ένα παιχνίδι δίνει ΑΕΛ σήμερα στο οποίο στόχος είναι μόνο η νίκη καθώς σε αντίθετη περίπτωση, οι πιθανότητες της για είσοδο στην εξάδα λιγοστεύουν επικίνδυνα.

Εδώ και λίγο καιρό η ομάδα του Χριστάκη Χριστοφόρου παίζει με την πλάτη στον τοίχο καθώς μετά τα κακά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, η ΑΕΛ έδωσε περισσότερη έμφαση στο θεσμό του κυπέλλου. Ωστόσο μετά την ήττα του Ερμή από την Αγία Νάπα διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες της για συμπερίληψη

στην εξάδα με τέσσερις αγωνιστικές να παραμένουν.Το παιχνίδι με τον Εθνικό ήταν ο πρώτος τελικός για την ΑΕΛ όπου στο τέλος κατάφερε να πάρει την πρόκριση στους «8» του κυπέλλου. Ακολούθως μετά την ήττα του Ερμή από την Αγία Νάπα, έδωσε τον δεύτερο τελικό κόντρα στην ΑΕΚ τον οποίο επίσης κέρδισε και μείωσε στο -2 από τους «φτεροπόδαρους». Έτσι κράτησε τις ελπίδες της για είσοδο στο πρώτο γκρουπ και σήμερα δίνει τον τρίτο κατά σειρά τελικό σε μικρό χρονικό διάστημα.Πάντως το πρόσωπο που βγάζει στον αγωνιστικό χώρο στα τελευταία παιχνίδια αφήνει ευχαριστημένο τον κόσμο αλλά και στην τεχνική ηγεσία της ομάδας που περιμένει να δει και σήμερα κόντρα στον Ερμή να πανηγυρίζει μια σημαντική νίκη ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα